-
Cevap: Satış vaadi şerhi
........ Sulh Hukuk Mahkemesi Sayın Hakimliği'ne
Mahkemenizden 2009/... dosya numaralı gayrimenkulleri cebr-i satış yöntemi ile satın aldım.Bedel tutarlarını yatırdım.Ve kendi adıma tapu tescil kayıtlarını yaptırdım.Gayrimenkuller üzerinde daha önceki mirascılardan bir tanesinin kendi hissesi üzerinde satış vaadi şerhi bulunmaktadır.Bu mirascının vaad etmiş olduğu satış gerçekleşmiş ve mirascı satıştan elde ettiği payı vekili vasıtası ile bankadan ile almıştır. Cebr-i satış ile almış olduğum bu gayrimenkuller üzerindeki sayın mahkemenizin uygun bulması halinde alacağı müteferrik kararla satış vaadi şerh'in sona erdirilmesini emir ve müsadelerinize arz ederim .
Sayın Engin bahsetmiş olduğum dilekceyi yazdım görüş ve önerilerinizi esirgemezseniz cok mutlu olurum
selamlar ve saygılar
-
Güzel bir dilekçe...
Önceki hayatınızda avukatmıydınız?
-
Hayır avukat değildim , ama keşke dediğim çok oluyor şu sıralar.Dilekçe konusunda size ne kadar teşekkür etsem azdır. Umarım Hakim Bey Satış vaadi şerhin müteferrik kararla kalkabileçeğini sen nerden biliyorsun diye sormaz :) bakalım nasıl bir tepki verecek
selam ve saygılar
-
Mahkemenin satış karaında, satış vadi sözleşme bedeli belirtilmişmidir, Yani bedellemede sözleşme bedeli katılmışmıdır..