Re: Nokia Telefon Para İadesi!
Alıntı:
selcukgulten rumuzlu üyeden alıntı
Ancak daha hiç bir firmanın bedeli 100.000 TL yi aşmayan bir mal için böyle bir şey yaptıgını görmedim.
Bundan yine de o kadar emin olmayın derim!...Şayet tüketicinin talebinde haksız olduğu ve tüketici hakem heyetinin bu doğrultuda verdiği karara üretici onay vermezse satıcıya da değeri ne olursa olsun itiraz yolu görünür. Ben de şahsen 300 tl lik ürün için dahi birçok itiraz davası açıldığını ve hakem heyeti kararının iptaline şahit oldum!
Re: Nokia Telefon Para İadesi!
Alıntı:
hksvr rumuzlu üyeden alıntı
Bundan yine de o kadar emin olmayın derim!...Şayet tüketicinin talebinde haksız olduğu ve tüketici hakem heyetinin bu doğrultuda verdiği karara üretici onay vermezse satıcıya da değeri ne olursa olsun itiraz yolu görünür. Ben de şahsen 300 tl lik ürün için dahi birçok itiraz davası açıldığını ve hakem heyeti kararının iptaline şahit oldum!
Ama Onlarda telefonun Yenisiyle Değişimine Onay Veriyorlar Fakat Para İadesi Yapmıyorlar.Hatalılar Ki Cihaz Değişimini Kabul Ediyorlar Heyet Raporuylada Para İadesini Yaparlar inşallah...
Cevap: Re: Nokia Telefon Para İadesi!
Benim Tüketici Heyeti Krarı Lehime Olarak SOnuçlandı Daha SOnra Bana heyet Tarafından verilen Raporu Aldığım Yere Yani Teknosaya Fakslamamı Söylediler bende Faksladım Fakat Aradan 25 Gün Geçti Ses Seda Yok Bu Aşamadan Sonra Napıcağımı Bilmiyorum Yardımcı Olursanız Sevinirim...
Sendeki kararı alıp tüketici haklarına git. Orda baksınlar bir itiraz edildi mi diye... Edilmişse bekleyeceksin mahkemeye çağrılmayı etmemişlerse icraya gideceksin...
merhaba. paranızı gerı alabıldınızmı acaba?
Bana verilen Belge Bu Resim Olarak Koyuyorum Foruma.En SOn Bu Geldi Bana Ne Gibi Bir İşlem Yapıcağım Bundan Sonra acaba...
http://img28.imageshack.us/img28/7663/teknosa.jpg
Yardım Edebilecek Kimse yokmu?
Bir Yardım Edin NOlursunuz!!
neden kimse cevap yazmıyor :S