Saat çok geç oldu çıkıyorum netten. İnşallah yarın görüşürüz. Sağlıcakla kalın:)
Printable View
Saat çok geç oldu çıkıyorum netten. İnşallah yarın görüşürüz. Sağlıcakla kalın:)
Peki diger konuma durumu özetleyen bir yazı yazdım..
Konu acıklıga kavuştu Teşekkür ederim cok iyi bir insansınız.
Tazminat konusu ile ilgili olarak CMK:141-142-143-144 maddelere göre kendinizi değerlendirin.
CMK:141-142-143-144
Maddesinde ne yazıyor nereden ögrenebilirim ?
Varmı böyle bir avukat :) %30'ünü verebilirim Paranın
Diger kısmınıda bir yere baaş yapacagım
Tahmini kac kuruş alırız ? Üzerine koyup birşeymi yaptırsam yahu yada bir okula bilgisayar teknoloji sınıfı acsam ? Süper olur.
Peşin parayı görünce nasıl da gülüyon :)
Avukat bey sana birşey söyleyimmi ?
Sen o suçdan 3 ay orada yatıpda ? Okulundan ailenden hayatından yahu herşeyinden anlayamazsın bunu o delige girmedigin sürece sen sadece savunuyorsun o psikolojisi yaşaman lazım.. Helede 3-4 senedir sevdigin kızın
Mektupunu yırtıp bir zarf içine koyup sana yollaması bunu tarif edemem sana..
Peşin para derdinde degilim ben o parayı alıp yiyemem bile.. Amacım bana verilen zararın % 1'i bile degildir gelecek para ama %1'ini bile alırsam birilerine birşey yapmak mutlu etmek birilerini
Ne bicim bir cümle kurdun hem nasıl bir cümle bu ? Ne demek istiyorsun sen ?
Nasrettin hocadan alıntıydı.
Mağduriyetinizle ilgili gerekli yol gösterilmiş bana son mesajınıza yazılabilecek belki tebessüm ettirecek bir söz kalmıştı.
Neyse biraz agır cıktım galiba özür dilerim. :o
Dershanede öğrenim görmek için sabıka kaydı istenilmez. Ayrıca sabıka kaydınızı aldığınızda sabıkanız var mı, yok mu öğrenirsiniz.