Re: Bir aylık evlıyım, boşanmak istıyorum
evet cicim aylarında böyle şiddet
yalvardı pişmanım dedı bırdaha asla küfür etmıycem vurmuycam 1 şans ver dedı bunu 1aylıkken yapan ilerde neler yapar sevıyorum ama bır evlılıği sürdürmek için sevmek yetmıyomuşş önemlı olan benım onu sevdığim gıbı onunda benı sevmesıydı..
Meltem hanım, öncelikle geçmiş olsun,
darp raporu almışsınız, komşunuz da olan bitene şahit, muhtemelen karakolda da ifadesi alınmıştır, yaşananlar ortada, muhtemelen davayı kazanacaksınız, ancak dava ne kadar sürer bilemem, nafaka, maddi ve manevi tazminat talebiniz varsa bunlar da değerlendirilecektir, talebiniz yoksa, ek bir dilekçe ile bunları da talep edebilirsiniz; eşiniz özür dilediği için tekrar bir araya gelip gelmeme, tamamen size kalmış bir konu, yaşanan olaylar dışardan bizleri rahatsız etsede, önemli olan sizin kararınız, takdir size kalmış, hakkınızda hayırlısı olsun diyorum,
saygılarımla
tşk ederim
komşu tanıklık etmezse pekı yalan konuşursa sonuçta eşimın komşusu ayrıca o komşuda vıcdan olsaydı benı kurtar polıs çağir dedım kurtarmadı gıttı oyuzden o bayanın tanıklık yapıcağinı sanmıyourm yapsada gerçeklerı soylıceğinı düşünmuyorum gerçi eşim dövdüğünü herkeze söylemış dovdum kufur ettım pişmanım bıdaha olmuycak demış ama mahkemede gerçeklerı soylermı bılmıyourm ceza almamak için kendını savunucaktır..
benım darp raporum boşanmaya yeterlı olmazmı çok uzun surmesınden korkuyourm 1aylık evlılık bu boşanamazsınız dıyolar
1 ay gibi kısa bir sürede boşanma sebeplerinden herhangi birinin dahi gerçekleşmesi ilginç. 1 yıl dolmadığı üzere anlaşmalı boşanma yapamazsınız, çekişmeli bir boşanma davası sizi bekliyor. Bu dava için avukatınıza başvurmanızı şiddetle tavsiye ediyorum.
ayrıca karakolda eşimın ifadesını almış değil alınsaydı haberım olurdu kendısıde zaten istanbuldan ayrılmış memleketıne gıtmış..
karakola tanık olarakda alt komsu bayanı soyledım memur bey sız getırceksınız ifade vermesı için dedı bızde bayan benı kurtarmadı bıle nasıl getırım onu dedım mahkemede hakım tanıği ısterse bıdahakı duruşmada getıttırılır dedı çok moralım bozuldu..
evet 1 ay içinde bunları yaşamam gerçekten normal değil herkezde şaşırıyor zaten savcı dılekcemı okuduğunda şaşirdı cıcım ayı bıle yokmu be kızım dedı ben ağladım bu durum benımde hoşuma gıtmıyo ama elımdende bışey gelmıyo.
eşim şimdıde sınırıme geldı aklıma geldıkce pişmanlık duyuyorum dedı ama bı ınsan sevdıği eşine sınırlenınce böyle şiddet uygularmı ben 1 şans daha versem ömur boyu sınırlenmıycekmı yıne sınırlenıcek ve sınırını benden alıcak
Alıntı:
meltem84 rumuzlu üyeden alıntı
ayrıca karakolda eşimın ifadesını almış değil alınsaydı haberım olurdu kendısıde zaten istanbuldan ayrılmış memleketıne gıtmış..
karakola tanık olarakda alt komsu bayanı soyledım memur bey sız getırceksınız ifade vermesı için dedı bızde bayan benı kurtarmadı bıle nasıl getırım onu dedım mahkemede hakım tanıği ısterse bıdahakı duruşmada getıttırılır dedı çok moralım bozuldu..
Kara kol senin ifadenle doktor raporunu savcılığa gönderir şüpeli ikametinden ayrıldığından temini mümkün olmamıştır der yazar savcı bilarire onu polise buludurtur. Oralarını merak etme.
30 günde kocan dövüyorsa bu evlilik 30 yıl sürecek valla bu sopa işi cekilmez vur tekmeyi gitsin hic gözünün yaşına bakma acırsan acınacak hale düşersin.
eşim ifadesınde dövdüğünü söylerse yıne çekışmelı boşanmamı olur ve dava yıne uzun sürermı?
Alıntı:
meltem84 rumuzlu üyeden alıntı
eşim ifadesınde dövdüğünü söylerse yıne çekışmelı boşanmamı olur ve dava yıne uzun sürermı?
Eşin dövdümde dese dövmedimde dese evet boşanma davan cekişmeli dediğimiz dava olur.
eşiniz ifade vermiş olabilir, karakoldan bu konuyu bir öğrenin derim,
komşunun ad, soyad ve adresini bir dilekçeyle karakola verdiğiniz zaman getirmek ifade almak zorundalar, onlar baştan savmak için, yani kendilerine iş çıkmasın diye öyle yapıyorlar maalesef, işi savcıya yahut, hakime bırakmayın, şimdiden karakolda bu kişinin ifadesinin alınmasını sağlayın, ileride getirilen şahitlere yalancı tanık muamelesi yapıp karar aşamasında dikkate almayan hakimleri çok gördüm doğrusu... aman dikkat,
birde darp raporunuz ve buna ilaveten dinleteceğiniz tanıklar (doğrudan görmesede, sizin olayları anlattığınız yakınlarınız, gece yarısı, telefon ettiğiniz, görüştüğünüz, aile ve akrabalarınız) konuyu aydınlatacaktır, komşunun tanıklığı işi çok kolaylaştırır, aksi halde tabiki iş daha zorlaşacak, ama herşeyden önce doktor raporu gelir ve bunun olması önemli,