Re: Boşanma Davasi Sürerken Ayni Evde Yaşama Hakkim Varmi Eşim Istemese Bile
sevgili dostum içim içimi yiyor. Delirmek üzereyim seni çok amaçok iyi anlıyorum.Bizler ve bizim gibiler bunca olaydan sonra bile eşlerimiz tamam dese hemen gidip dizlerinde ağlayacak adamlarız.Af edersin ama ya çok ahmakız yada sevgiyi gerçekten bizler yaşıyoruz eşlerimize karşı.Biz ve bizim gibiler hovardalık yapsaydık, gözlerimiz ve gönüllerimzi dışarıda olsaydu bizler yanmazdık ama gel görki eşine karşı dürüst olanlar nedense bu acıları yaşıyor.İyisim kendi mahkemelerimiz kendimiz kuralım.Öylede böylede bizler bitkisel hayatı yaşıyoruz.En azından yaptımda cezamı çekiyoruz deriz. Cinnet getirip eşini sevgilisini kendini öldürenleri bu olay başıma gelene kadar anlamamıştım ama şimdi onları öyle çok iyi anlıyorumki insanın iradesi biraz zayıf olsa inan bu duygularla katliam yapar yaptırırlar. Düşüne biliyormusun bugün oğlum yanıma geldi ve bana ne dese iyi benim yatak odamda kayın validem ile kayın pederim yatıyormuş.Oğlum yatağını annesiyle paylaşıyormuş.Ben ise o eve gidemiyorum. Eşim istemiyor, o üzülmesin diye gitmiyorum daha doğrusu. Üstüne hiç bir neden yokken kayın validemim rahatı bozulacak diye eşime her kapı çalındığında kocan gelip beni darp edecek diye korkuyorum demiş onu zorlamış ve gidip mahkemeye tedbir kararı almaya çalışmışlar. Ben neye yanayım. Evime gidemediğim içinmi, eşimden ayrı olduğum içinmi, yatağımı yuvamı yıkanların kullandığı içinmi, yoksa mahkemelerde bunu izah edecek oluşummu.Hele birde o mahkemede babanız görev yapıyorsa ve bütün adliye personelini yakınen tanıyorsan ve daha önceleri hepsinin sana gıptayla bakmasınımı ben hangisine yanayım. Birde pırlanta gibi olan çocuğumun anne ve babasının ayrı yaşamalarından kaynaklanan psikoloji bozukluğumu. hangisine yanayım.
Ahmet Bey ben de aynı psikolojiyi yaşıyorum. Tüm ev eşyalarımı annesi kullanıyor ama sorun değil benim için. Önemli olan eşimin mutluluğu diye düşündüm ve nasıl olsa benden boşanma süreci 5-6 yılı bulur. Bu kadar uzun süreyi göze alamaz diye düşünüyorum. Siz ne dersiniz o kadar uzun süre belki psikolojisini değiştirebilir mi bir insanın ?
sevgili kardeşim inan bende aynı şeyimerak ediyorum ve temenni ediyorum bende bu uzun süreçte belki fikrini değiştirirde yuvamızı kurtarırız.Umarım yanılmayız. Bu arada ben sana bir mail attım aldınmı. Ben senden bir ricada bulunmuştum eşimin facebook ve msn şifrelerine nasıl ulaşabilirim böylece benim hakkımdaki düşüncelerini ve mahkene süresince yapmak istediklerine ulaşmış olurum eyer böyle bir imkan varsa senden rica edecektim.