Umarım dileğinize uygun bir karar verilir. Hükmün açıklanması geriye bırakılırsa adli siciliniz de temiz kalır yani sabıkalı olmazsınız.
Printable View
Umarım dileğinize uygun bir karar verilir. Hükmün açıklanması geriye bırakılırsa adli siciliniz de temiz kalır yani sabıkalı olmazsınız.
Gücünüz varsa bir avukat tutmanızı tavsiye ederim. Sabıkanıza işlenecek bu tür bir suç sizi bi çok yerde mahçup edebilir. Esenkalın.
Menfaatleriniz çatışmadığı için bir avukat ikinizi de temsil edebilir. Avukat tutmadan da olur ama sizi beraat ettirecek savunma geliştirebilir belki.
Diğer hususlara cevap verildiği için tekrara lüzum görmüyorum.
Ama haksızlık bu normalde bi suç sayılmıyormuş bu.Sicile işlenecek kadar ne yaptık ki?
Söyletmeyin şimdi beni :)
Ben öyle demek istemedim.Polisin dediğini söylüyorum.Biz hergün kaç tane böyle vakayla karşılaşıyoruz ve uyarıyoruz dedi.Özür dileseydi hiçbişey olmayacaktı dedi.Ben buna göre öyle dedim.
Haklısın diyecek birşey yok,ama hatasız kul yok bu dünyada.Çok pişmanım bende hatamın farkındayım.
Ozaman mesajlarınızı yazarken dikkatli kişileri tahrik etmekten kacınarak yazın.Ben şahsım olarak yazmış olduğunuz şu mesajda,sanki yaptığınız cadde ortasında iki sevgilinin öpüşmesi gibi hava yaratıyor yağu cırıl cıplak ortadasınız işte,erkek arkadaşınızda utanıyormuş demekki dönün arkanızı diyor polislere ,durum pekte masumane değilmiş.
Bu arada olay nerede oluyor ? Çünkü teşhircilik yöreden yöreye göre değişir.Günümüzde İstanbul'da veya Ankara'da veya üniversitelerde öpüştüğünüzde kimse size bir şey demez.