Re: Temyizdeki boşanma ve tazminat davası esnasında düğün yapmak suç teşkil eder mi?
Merakımı mazur görün ama çocuğunuzu görmeyi düşünmüyor musunuz?..
Boşanmanız ve evlenmeniz bir şekilde hallolur. Ancak (tahminimce) 1,5 yaşlarında bir çocuğunuz var onu hayatınıza dahil etmeyecek misiniz?
Re: Temyizdeki boşanma ve tazminat davası esnasında düğün yapmak suç teşkil eder mi?
Alıntı:
yldzz rumuzlu üyeden alıntı
Merakımı mazur görün ama çocuğunuzu görmeyi düşünmüyor musunuz?..
Boşanmanız ve evlenmeniz bir şekilde hallolur. Ancak (tahminimce) 1,5 yaşlarında bir çocuğunuz var onu hayatınıza dahil etmeyecek misiniz?
TABİKİDE GÖRÜCEM HAYATIMI DÜZENEN SOKUNCA.ANCAK GÖRMEDİM HENÜZ KARŞI TARAFTA GÖRTERME TARAFTARI DEĞİL ZATEN GERGİNLİK YARATMAK İSTEMİYORUM İŞLERİM HALLOLMADAN..
Re: Temyizdeki boşanma ve tazminat davası esnasında düğün yapmak suç teşkil edermi
Alıntı:
ilzesar rumuzlu üyeden alıntı
Fahri Bey ; öncelikle teşekkürler ilginizi için.dosyam yargıtaydan döndü ,önceki dava sonucu reddedilmiş ve davanın tekrar görülmesine karar verilmiş.reds sebebide ben boşanma davasını evi terkten dolayı açmıştım falan tebligat geçilip 4 ay sonra galiba dava açılabiliyomuş ben 4 ay dolmadan açmışım avukatımda uyarmadı bu konu beni bu yüzden boşanma yönünden döndü dosya.tekrar mahkeme olucak.
çok kötü olmuş, başa dönmüşsünüz, elde var sıfır,
hadi siz ve avukatınız görmediniz, hakim de görememiş, işin kötüsü,
çok enteresan bir durum, benzer bir olaya rastlamak güç,
fıkra diye anlatırlar, mahkemenin bu hatasını,
Cevap: Re: Temyizdeki boşanma ve tazminat davası esnasında düğün yapmak suç teşkil edermi
Alıntı:
Av.Fahri Sürücü rumuzlu üyeden alıntı
çok kötü olmuş, başa dönmüşsünüz, elde var sıfır,
hadi siz ve avukatınız görmediniz, hakim de görememiş, işin kötüsü,
çok enteresan bir durum, benzer bir olaya rastlamak güç,
fıkra diye anlatırlar, mahkemenin bu hatasını,
nolur bir yol gösterin nasıl kurtulurum ben bu iştenn..bunaldım artıkk