erhan-1973 rumuzlu üyeden alıntı
Ahmet Bey bence söyledikleriniz gayet mantıklı. Bu sitede çoğunluk hukukçu. Bir hukukçu kanunsuzluk veya suistimal yaparsa kesinlikle kabul edilmiyor hiç kimse tarafından. Sanki Ergenekon davasını bir hukukçu açmadı, sanki her savcı her hakim doğru karar vermiş gibi değerlendiriliyor. Belli ki bu 166/son maddesi suistimal edilen ve işin üçkağıdı denen kısım oluyor. Nasıl ki savcılar şüphelendim diyerek kendi keyiflerini egolarını siyasi rantlarını kazanmak için her vatandaşı tutuklayabiliyorsa hakimler de boşamak istediklerini kanun manun hak hukuk adalet dinlemeden uygulayabiliyorlar. Malesef ülkemiz zıvanadan çıkmış durumda. Bunun en büyük sorumlusu da tabi ki adalet bakanlığıdır. Adam ayaküstü hergün yüzlerce suç işlediği halde dokunulmazlığı var diye kimse üzerine gitmiyordu. Hatta bakan bey ergenekon tezgahını meşhur danıştay katliamının hemen arkasından ağzından kaçırdı. Bunu tüm Türkiye duydu ama malesef AKP'li hukukçular duymadı.Bunlar yaşanmış gerçekler hepsi de tamamen doğru. Ben sadece, bu memlekette namusuna şerefine leke sürmemiş hakim ve savcılar olması umuduyla bu ülkede yaşamaya devam ediyorum. Sizin sorununuz da hukuk ve gerçek hukukçular ile çözülecektir inşallah.