Re: Yargıtay kararları emsal olur mu?
Alıntı:
Av.Emrah Yavuzcan rumuzlu üyeden alıntı
Burada sıfır hukuk bilgisine sahip olan bir kişinin bu sözleri yazmasına izin vermem. Cahilin sözü en tehlikelisidir. Avukatınız olmadan takip ettiğiniz davayı kaybettiniz diye, size gıcığı olan hakimle avukat işbirliği yapıp, aleyhinize karar verilmesini sağladı öyle mi? Bu kadar kolay düz mantık yapılabilirken biz neden okuduk ki zaten?
Hukuku karalamaya çalışmayın, komik duruma düşüyorsunuz.
Emrah Bey ben kimseyi karalamaya çalışmıyorum sadece olan biteni yazıyorum. Hakimin bana gıcığı olduğunu da söylemedim. Sadece orda bir tezgah kurulduğu açık ve net ortada. Ben o davanın ne hakimini tanırım ne de karşı tarafın avukatını. Hukuk bilgim olmasa bile okuduğumu anlama kapasitem yeterli derecede vardır. Medeni Kanunun boşanmayla ilgili maddeleri yeterince açık ve nettir. O maddelerin hiçbirisine aykırı bir durum yokken profesyonel dolandırıcıların adliyede fink atmaları ne derecede sizi ilgilendirir bilemem. İmkan olsaydı da siz de dosyayı görseydiniz o zaman durumu anlardınız. Sizin için kaybedilen bir dava olabilir ama burda benim yuvamı yıkan ve bunu kasıtlı olarak yapan bir şahıs var. Tabi ki o hakimin yaptıkları ettikleri kendi kusurudur, diğer meslektaşlarının da aynı kefeye koyulacağı anlamına gelmez. Yani bir hukukçu kanunlara usullere aykırı (bilerek ve isteyerek) karar verirse burada bunu yazamıyorsak kafamızı kuma gömüp yaşayalım meydanı da üçkağıtçılara bırakalım. Belki biraz sert oldu görüşlerim ama gerçekleri yazmakta her zaman fayda olur görüşündeyim.
Re: Yargıtay kararları emsal olur mu?
Alıntı:
muratbayram1984 rumuzlu üyeden alıntı
profesyonel dolandırıcıların adliyede fink atmaları ne derecede sizi ilgilendirir bilemem.
Yeter artık. Güle güle.