Dua etsinler akape denmediğine. Sonra akepe denmesini mumla ararlar.
Printable View
Dua etsinler akape denmediğine. Sonra akepe denmesini mumla ararlar.
Bence akpnin başbakanının ruh hali bozulmuş. Bu beyefendi vakt-i zamanında insanları kin ve düşmanlığa tahkir suçu işlemiş ve hapis yatmıştı. Nasıl olur da böyle birisine başbakanlık görevi verilir hala anlayabilmiş değilim. Bu beyefendi önce esip gürlüyor, sonra ben böyle bişey demedim ki diye pişkin pişkin ayaküstü bin tane yalan sıralıyor. Yalan söylemek, inkar etmek dünyadaki en ahlaksız davranıştır. Şimdi de alenen yalan söylüyor. partisinin adı Adalet ve Kalkınma Partisi, kısaltılmış ismi de AKP'dir. Bu kısaltmayı AK Parti olarak kullanması onun cahilliğini gösterir. Mesela AKBANK'ın açılımı Adalet ev Kalkınma Bank değil ki. Adamlar marka ve isim koyarken uzun uzun düşünüyorlar. O kadar gerizekalı değiller ki markalarını AKB diye söyleyin söylemezseniz edepsizsiniz mi diyor? Bu adama oy verenlerde hiç mi akıl mantık ahlak yokmu da hala daha oy vermeye devam ediyorlar? Saygılarımla
Kuru gürültü bunlar. İşleri güçleri laf salatası. Ortadoğu da barışı siz sağlıyacak mısız? Kim inanır, bunlara :deli:
Ak olsan ne yazar pak olsan ne yazar. Gemiciğinin adını da ak gemicik koy. İçin dışın ak olsun.
Bense edepsiz olduğum gibi dünyanın en pahalı benzinini gıkımı çıkarmadan alarak enayiyim de.
Bu konuda bir şeyler yazmam şart oldu;
1) Bu sitedeki yazılarıma baktım ve hep "AKP" şeklinde kullandığımı gördüm, biz de edepsilikten payımızı almış olduk.
2) Sanırım, partiyi kurarken partinin kısaltılmış ismini "AK Parti" olarak bildirmişler ve savcılık da bunun uygun olduğunu belirtmiş (basından böyle okudum).
3) Halk veya basın, savcılığa bildirilen şekli ile kullanmak zorunda değildir, bu nedenle Başbakan'ın tepkisi amacını ve haddini aşan bir tutumdur.
4) Başbakan'ın bu tavrını eleştirmek hakkımızdır ve eleştirilmelidir, ama bu konudaki eleştirilerin bazılarının da amacını aştığı, tüm AKP'lilere saldırıya dönüştüğü görülüyor ki, bu da yanlıştır ve gerçekçi değildir. Eleştirecek çok net ve haklı bir nokta varken, bu noktadan sapıp da alakasız noktaları da işin içine katarsanız, eleştirinizi çok kişi ciddiye almaz.
4) "AKP" diyen bir öğretmen hakkında soruşturma açıldığını bugün bir tv kanalında haberlerde izledim ve şaşırdım. Kaldı ki o öğretmen, bir sendikanın şube başkanıymış, öğretmenlerin hakkını savunurken elbette "AKP" diyecektir ve diyebilmelidir. Bu türden sudan sebeplerle soruşturma açılırsa, toplumun büyük bir kesimi soruşturmalık olur.
5) Yeri geldiğinde konuşmak ve eleştirmek, temel hak ve özgürlüklerimizdendir.
Sevgili commodore1tr'nin konu hakkındaki yorumunu da katmamak olmaz
https://www.hukuki.net/forum/showthread.php?t=47635
Hepimiz birimiz , birimiz hepimiz için varsın edepsiz olalım; yeter ki yöneticilerimiz bizden daha iyi olsunlar!
Bu memlekette Mehmet'ler "Memet"..., İbrahim'ler "İbraaam/İboooo"..., Fatma'lar "Fatoş/Fato" vs. vs. vs. idiler de hiç 'haysiyet' kaybetmediler... edepsizliğe uğramadılar..,
Süleyman'ların Sülo diye doğup büyüyüp öldüğü bu topraklar da; bir zamanlar daha mutlu, kendiyle, muhitiyle, kitlesiyle, altıyla, üstüyle, yanıyla, yöresiyle, eşiyle, sevgilisiyle, dostuyla, düşmanıyla muhabbeti keyf; çekişmesi ders olan insanlar yaşardı.., bir zamanlar!!!!!!!!
Hatta "Çoban Sülü'ler" Cumhurbaşkan'ı olmuş bir memleket hatırlıyorum; caaaarrr/caarrr carlamayan; harrr/harrr harlamayan; hır/hırrr hırlamayan...,
Evet hatırlıyorum...
DUYUYORUM??
BİLİYORUM??
ANLATAMIYORUM((((
En edepsiziniz benim. Aylardır imzamda AKP yazıyor...