Beyler evlisiniz ama kadınların inadı konusunda çok şey bilmiyorsunuz. Denemeyin derim yoksa yanılırsınız..
Sadece şiddet ve hakaret nedeni ile boşanılmıyor. Başka nedenlerde var. Sıralamaya başladıkalrında siz bile şaşarsınız..
Printable View
Ben de bunları bizzat yaşadığım için biliyorum sayın dardayım.Şimdi profesyonel yardım alıyorum. Hukuktan yararlanıp hukuku dolandırmak isteyen bir grup çapulcuya haddini bildireceğim. Hukuk herkese lazım olacak bir gün. Aile kurmak kolay değil, yıkmak da kolay değil. Bunu bütün herkes görecek. Benim yuvamı yıkmaya çalışan dolandırıcılar, yalancı şahitlik yapan üçkağıtçılara dünyayı dar edeceğim. Bu olaylar hukukun zaferi olacak inşallah. Siz de boşanmayın kardeşim, hukuk ne derse o çıkar merak etmyin. saygılarımla
Haklısınız bayanların inadı konusunda, ama ortada bir çocuk ve 15 yıllık bir yaşanmışlık olunca, inada inatla karşılık vermeye çalışıyoruz sanırım, çıkar yol bulmak ümidiyle tabiki. Sıralama ihtimalleri olan konular hakkında paylaşım yapabilirseniz çok müteşekkir kalırım sizede. Ve umarım sorularım hakkında bilgi ve öneride alabilirim.Teşekkürler
Boşanmayı düşünmüyorum, en azından dayanabildiğim yere kadar gideceğim. Sonuçta bir kızım var, evliliği yıkmak bu durumlarda kolay olan bence. Beni istemeyeni bende istemem mantığını şu anda kullanma lüksüm olduğunu sanmıyorum. Sizde inşallah istediklerinizi yapabilirsiniz. Yorumlarınız içinde teşekkür ederim, moral verdiniz banada. çok sağolun.
Sayın dardayım inşallah boşanma davalarında sevgi ve saygı kutsal aile kurumu kazanır. Bir yuvayı yıkmak da kurmak da çok zordur. Eften püften sebeplerle boşanmak isteyip, sonra bu sebeplerle boşanamıyorum deyip gidip kocasıyla kanlı bıçaklı olmalarını anlayamıyorum. Benim eşim de bana dava açtı ama gerçekte hiçbir kötü olay geçmedi aramızda. Eşimin avukatı bir senaryo yazdı onu oynuyorlar boşanmak için. Davaya bakan yerel mahkemede bazı dolaplar dönüyor. Ben bu oyunu bozacağım.Mecliste çıkacak yeni yasa tasarısını bekliyorum. Haksız kararlar verip görevlerini kötüye kullanan hakimler layık olduğu cezaları bulacak inşallah. Burası bir hukuk devletidir. Hiçbir hakimin veya avukatın babasının çiftliği değil. Site yöneticilerinden rica edeceğim bu yazdıklarımı herkes okusun. Ben çok iddialıyım bu konuda. Çok büyük bir yerel adliyede oluşan bir yapılanmayı ortaya çıkaracağım.Şu an delil topluyorum ve yeni yasa tasarısını bekliyorum. Sonuç alırsam da burada herkesle paylaşacağım.Kaç tane hukukçunun bu çeteleşme içinde yeraldığını bilmiyorum ama ben en az 4 tanesini saptadım. İsimleri ve sicil numaralarıyla belgeledim. İnşalah yargıtay zaferinden sonra bunları da temizlayeceğiz. saygılarımla
[QUOTE=erhan-1973;292166]Sayın dardayım inşallah boşanma davalarında sevgi ve saygı kutsal aile kurumu kazanır. Bir yuvayı yıkmak da kurmak da çok zordur. Eften püften sebeplerle boşanmak isteyip, sonra bu sebeplerle boşanamıyorum deyip gidip kocasıyla kanlı bıçaklı olmalarını anlayamıyorum. Benim eşim de bana dava açtı ama gerçekte hiçbir kötü olay geçmedi aramızda. Eşimin avukatı bir senaryo yazdı onu oynuyorlar boşanmak için.
Benim eşimde geçerli sebep bulamadığı için şahit bulmaya çalışıyor. Arkadaşlarımızın hepsinden şahitlik istemiş, ama hiçbiri onun istediği şekilde şahitliği kabul etmemiş. Çünki bizi bilenler iyi ve mutlu bir aile olarak biliyorlar. Hatta bir arkadaşıma benim kendisini geç gelmeleriyle suçlayacağımı ama kendisinin kabul etmeyeceğini belirtmiş. Şimdi mahkeme olursa o arkadaş şahitlik yapacak ve bu aralarında geçen konuşmayıda anlatacak. O zaman geç gelmelerini nasıl inkar edecek merak ediyorum. Sizede tekrar teşekkür ediyorum, inşallah dediğiniz gibi sevgi ve saygı kazanır.