Cevap: Dünyayı kadınlar yönetirse
Sağını solunu şaşırıp yanlışlıkla süt mü çalmış?
Çalsın n'olacak ki
Hep minikler içecek değildi ya :utangac
Dünyayı kadınlar yönetirse erkekler delirir..:DD
Erkekler kabullenemese de bence, dünyayı zaten kadınlar yönetiyor :D
Ayrıca: "Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır." demeden geçemeyeceğim doğrusu..
Valla kim yönetiyor bilmiyorum ama iyi yönetemediği gayet açık :))
Alıntı:
Ceylin GÜR rumuzlu üyeden alıntı
Erkekler kabullenemese de bence, dünyayı zaten kadınlar yönetiyor :D
Ayrıca: "Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır." demeden geçemeyeceğim doğrusu..
Kadınlarımız - o da belirli bir kısmı- ancak evini yönetiyor.Dünyayı yönetseler ikinci sınıf insan muamelesi görürler miydi? Gözünün üzeri kaşın var misali, töre cinayetleri gibi şiddet olaylarına maruz kalırlar mıydı? Ve daha nicesi...
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
Valla kim yönetiyor bilmiyorum ama iyi yönetemediği gayet açık :))
Doğru söze ne denir?:))
O zaman ben de bir "çocuk açılımı" teklif edeyim. Dünyayı çocuklar yönetsin. Hiç değilse daha dürüst, net ve temiz...
Alıntı:
Av.Feyz Pazarbaşı rumuzlu üyeden alıntı
O zaman ben de bir "çocuk açılımı" teklif edeyim. Dünyayı çocuklar yönetsin. Hiç değilse daha dürüst, net ve temiz...
Güzel bir öneri..22 yaşındaki oğluma bazen her şeyi birebir söylemenin doğru olmadığını söylesem de; tavrı kesin ve net; "Ben yalan söyleyemem" Aman allahım bu çocuğu kim yetiştirmiş böyle? :DD
Şaka bir yana oğlumla her anne ve baba gibi onur duyuyorum.Bu temizliğinin hep baki kalmasını diliyorum..:))
Alıntı:
Av.Ferda Aydın rumuzlu üyeden alıntı
Güzel bir öneri..22 yaşındaki oğluma bazen her şeyi birebir söylemenin doğru olmadığını söylesem de; tavrı kesin ve net; "Ben yalan söyleyemem" Aman allahım bu çocuğu kim yetiştirmiş böyle? :DD
Şaka bir yana oğlumla her anne ve baba gibi onur duyuyorum.Bu temizliğinin hep baki kalmasını diliyorum..:))
Dürüst bir evlat yetiştirdiğiniz için sizi tebrik ediyorum :))
Alıntı:
Ceylin GÜR rumuzlu üyeden alıntı
Dürüst bir evlat yetiştirdiğiniz için sizi tebrik ediyorum :)
Çok teşekkür ediyorum temennileriniz için...Bir de ben işi başarsam...:))