Sayın Jilet sanırım yanlış anlaşılma oldu.Ben hakimi suçlamıyorum.amacım da suç duyurusunda bulunmak falan değil. Ben hukukçu değilim ama hukukun dolandırılmasına karşıyım. Bazı basit durumlarda haklıyı haksızı ayırt edecek kadar da bilgim var. Söz konusu davada hakim önce beni haklı buldu, yediemin olarak tayin etti.Sonra karşı tarafın avukatı delillerini sunarak itiraz etti. Sunduğu deliller açık seçik olarak düzmeceydi. Hakim bunu farketti ve usulen sordu; "Bu faturalar neden 4 ay sonra kesildi diye" Karşı taraf da "Efendim mağazaya borcumuz var o yüzden faturayı sonradan aldık dedi" Hakim de bu savunmaya inanmış gibi yaptı. Halbuki bir mal mağazadan çıkarsa aynı gün irsaliye kesilmesi gerekir,akabinde en geç 1 hafta içinde faturası da kesilmek zorundadır. Aksi durumlar mahkemeyi aldatmak için yapılan dolandırıcılık kapsamına girer. Hakim bu durumu açık ve net olarak gördü. Fakat yine de itirazlarını kabul edip kendi evimdeki eşyalarımı evi terkeden eşimin annesine verdi. Sizin bu olay konusundaki görüşünüzü samimi olarak paylaşırsanız sevinirim.Saygılarımla