Ayık kafa ile yazılmış bir yazı olmadığını düşünüyorum..:)
Printable View
Ayık kafa ile yazılmış bir yazı olmadığını düşünüyorum..:)
Şaka;komik olması umulan hareketlerin bütünüdür.Ayrıca yeni yıl adı altında sınıflandırabileceğimiz bir başlık değildir kendileri.Yazdığınız cevapta üniversitenin büyük yazılmasını icap edecek bir mahale yer yoktu benim metnimde.Sahi (gerçekten) üniversiteliyim. Polis çağırtacak kadar rahatsız etmekte nedir? Gürültü yapmamamızı idrak edebiliyor olup,bulunduğumuz ahvalın mahal vermemiş olmasıdır,tekerrür eden gecelerde komşunun polis çağırması.Komşunun yerine yaptığınız beyin jimnastiğinden doğan hipoteziniz için harcadığınız eforu biraz beni anlamak için sarfetseydiniz keşke.Anlamak derken bahsettiğim anlamak;bilginin dogru bir sekilde fazla deforme olmadan beyindeki santral sinir sistemini asip hucrelere ulasmasi ve beynimiz tarafindan kapasitesi olcusunde kabul gormesi durumu.
Bu konunun, lastik misali çok gereksiz uzatıldığını düşünüyorum. Forum kirliliğine neden oluyor. Burası felsefe forumu değil ki iki kelime ile yazılacak bir düşünceyi onbeş cümle ile yazmak niye?
Komşunu rahatsız et, ondan sonra da kapıya gelip uyarmasını bekle, polis çağırınca da insanlık dersi vermeye kalk, hadi canım sende derler insana o zaman. Bunlar hem suçlu hem de güçlü olabiliyor işte.
Sayın Teory,
Oldukça uğraşmışsınız bu cevabı yazarken. Üniversite öğrencisi olduğunuzu kanıtlamanızı istemiyoruz, üniversite öğrencisinin olgunluğu ile cevap vermenizi rica ediyoruz. Biz de öğrenci olduk, benzer şeyleri yaşadık. Hata yapınca da dönmesini bildik. Eminim komşularınız da bunu bekliyordur.
malesef bu konuyu okuduktan sonra fikir belirtmeden geçemiyorum ; Sevgili üniversiteli arkadasım, duymayıversin duvara vurmayıversin diyorsun... Sana klasik sözler söylemeyeceğim kocaman olmuşsun... Üniversiteli olmuşsun ama adam olamamışsın malesef.. ;) ( bu yazdıklarım hiç zannetmiyorum ama canını sıkarsa görmeyiver )
Öncelikle o yöneticiyi yöneticilikten men etmek lazın.Ne demek gidin şahsi şikayet yapın.Siz şahsiz başvuru yaptıgınızda mahkeme sizden delil ya da şahit isteyecek böyle bir durumda size şahsi şikayet yapın diyen yöneticimi şahitlik yapacak (; Siz en iyisi Tüm sitede ki dairelerin kapsını çalarak imza toplayın ve %51'lik bir çogunlukla imza toplarsanız sizin faydanıza olur ( ; Dip NOT: Şikayetçi olacagınız kişi kiracı olmadıgı için işiniz de zor. Ama daha net bilgi istiyorsanız 150-200TL danışma ücreti niteliğinde bir avukata para verirseniz size yardımcı olurlar (;