Re: Kredi kartı borcu avukata düşüce bu kadar artarmı
bu gün yeniden icra müdürlüğüne gittim ve dosyamın hala açık olduğunu öğrendim avukatı aradım bi şey olmaz diyor borcunuz bitti diyor icra müdürlüğü dosyanın kapanması gerektiğini söylüyor ve bu dosyayı kapamak için harç parası istiyor avukat bişey olmaz diyor yine vadesiz hesabımda bloke var dedim git bankayla görüş diyor bankaya giitim bi bilgi veremiyor ne biçim iş bu anlamdım ben
Avukatın size verdiği makbuz ve ibraname suretlerini ekleyerek bankaya gidip yazılı dilekçe verin.
Dilekçenizde borcun haricen kapatıldığını hesabınızdaki blokenin kaldırılmasını isteyin.
İcra müdürlüğüne dilekçe ile borcu haricen kapattım arz ederim deyip belgelerin suretini ekleyip verin gitsin.
Kolay gelsin (kolaysa başıma gelsin)
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
Avukatın size verdiği makbuz ve ibraname suretlerini ekleyerek bankaya gidip yazılı dilekçe verin.
Dilekçenizde borcun haricen kapatıldığını hesabınızdaki blokenin kaldırılmasını isteyin.
İcra müdürlüğüne dilekçe ile borcu haricen kapattım arz ederim deyip belgelerin suretini ekleyip verin gitsin.
Kolay gelsin (kolaysa başıma gelsin)
tamam bunları yapayım icra müdürlüğü benden 150 liraya ya kın harç parası istiyor birde bunu benmi ödemem gerekli yoksa artık hiç bi borcunuz kalmadı diye avukatmı?
Siz dilekçe veriyorum dosyaya koyun deyin bi örneğini isteyin. Avukat size borçtan indirim yapmış zaten muhtemelen tahsil ve ceza evi harçlarını da hesaba katmamıştır.
İcra dairesi yakaladığından ister harcı.
Re: Kredi kartı borcu avukata düşüce bu kadar artar mı?
peki yeni yasadan yararlanmayı düşünmüyormusunuz?Hakkınızda icra takibi başlamış olduğundan sanırım sizi de kapsayacaktır.Hemde 36 aya kadar taksit yaptırabilir,biraz daha rahatlamış olursunuz..
Alıntı:
duyguozgur rumuzlu üyeden alıntı
peki yeni yasadan yararlanmayı düşünmüyormusunuz?Hakkınızda icra takibi başlamış olduğundan sanırım sizi de kapsayacaktır.Hemde 36 aya kadar taksit yaptırabilir,biraz daha rahatlamış olursunuz..
borcumu kapattım ondan sonraki işlerle uğraşıyorum
Alıntı:
turbay rumuzlu üyeden alıntı
borcumu kapattım ondan sonraki işlerle uğraşıyorum
Yeni yasa,izini kaybettirenleri,saklananları,tespit etmek ve izlerini bulup yakalamak icin cıkmıştır. hicte faydası yoktur.
Cevap: Kredi kartı borcu avukata düşünce bu kadar artar mı?
kredi kart veya başka bir borç ne olursa olsun
şayet avukat bir şekilde borca sahip çıkan birini buldumu mutlaka
avukat ve icra masraflar ve diğer giderleri tahsil etmeden dosyayı kapatmaz.
Cevap: Kredi kartı borcu avukata düşünce bu kadar artar mı?
özellikle 2009 yılında yürürlüğe giren avukatlar için vergi yasasından dolayı borçlunun belini düzelteceğini sanmıyorum
avukatların bakacağı davanın miktarı ve avukatlık ücreti belli buna görede vergi tahakkuk ediyor.