2001 yılında çalıştığım dersaneye 27/1 hisse ile ortak oldum .2003 yılında bütün işlemleri yaparak hissemi devrettim şimdi şirketin borcu olduğunu öğrendim bana buradan borç gelir mi hiçbir uyarı almadım endişe ediyorum , hiçbir görev yetkim yoktu
Printable View
2001 yılında çalıştığım dersaneye 27/1 hisse ile ortak oldum .2003 yılında bütün işlemleri yaparak hissemi devrettim şimdi şirketin borcu olduğunu öğrendim bana buradan borç gelir mi hiçbir uyarı almadım endişe ediyorum , hiçbir görev yetkim yoktu
Sonuna kadar peşini bırakmazlar. Devlet , ne şekilde olursa olsun alacağı için ...ortak,imza yetkili ,yetkisizi vs dinlemeden her türlü yolu deneyerek
alacağı kimi bulduysa ondan tahsil etme yoluna gidecektir. Yasal olmasada her türlü işlemi yapacaklardır.
Her yolla tahsil etmeye çalışmak,haciz,ihtiyati haciz,banka hesaplarına bloke,hatta zaman aşımı olmasın diye borç için 10 TL ,5 TL yatırmak.Durdurmanın tek yolu dava açmaktır.Allah yardımcınız olsun.
Maliyenin eline düşürmesin.Evlerden uzak olsun
Maliyenin evlere hacze gittiğine hiç şahit olmadım. Ayrıca yasal olmayan bir yola da vergi memurları kesinlikle başvurmazlar. Şu anda bile yüzlerce kişi hatırlıyorum en az bir trilyon vergi dairesine borcu olan ve hayatlarını problemsiz devam ettiriyorlar. Sadece yurt dışına çıkamıyorlar
dersaneci arkadaşım.2003 yılında hisseni devrettiğini söylüyorsun.borç sen hisseni devrettikten sora doğdu ise senin hiç bir sorumluluğun yok.sen hissedarken var olan bi borçsa o zaman belli randa sorumluuğun var.
ama sanıyorum anlatmak istediğin sen hissedarkan borç yoktu, sen ayrıdıktan sonra borç oluştu.eğer böyleyse rahat ol sıkıntı yok