Yukarıdaki Amerikan M-16 ya benzeyen tüfeği kasdediyorsanız bu, yivsiz setsiz av tüfeğidir:)
Printable View
Silahı boşverin, derslerinize bakın! Öğrencinin silahla ne işi olabilir!? Üstelik de tahrip gücü yüksek olacakmış:(
Geçici silah sahibi olabilmek diye bir şey yoktur. Öğrenci olduğunuza göre taşıma ruhsatı alamazsınız. 21 yaşını doldurmuş ve belli bazı suçlardan hüküm giymemişseniz bulundurma ruhsatlı silah alabilirsiniz. Ancak bulundurma ruhsatı ile silahı taşımanız yasaktır.
''Tahrip gücü yüksek'' ilginç bir istek; öylesine kiralamk taşımak isteyen birisi tahrip gücü yüksek tabanca ile ne yapabilir ki???
Tabancanın geçici kiralanması ve buna geçici ruhsat çıkarılması gibi bir uygulama yok . Dünyada da yok... Sadece poligonlarda ''ateş açma'' hakkınız var..
''anti personel'' mayınının tahrip gücü yüksektir yada bir el bomması... Güdümlü mermi bulamazsınız.. Sizde dolaşırken sağa sola bakının belki el bombası bulursunuz malum bu aralar sokaklarda en çok bulunan ''nesne''
Magnum Smith & Wesson'dan daha havalı ve daha tahrip gücü yüksek bir tabancadır... hele kesik ulursa....
Amma aslında tahrip gücü en yüksek silah ''eğitimli bilgili insandır...''
Yaw bu ülkede 7 milyon kişi silah taşıyor...
Kim kime ruhsat soruyor?
Al istediğin silahı tak beline gez cendere cendere...
Bir Allah'ın kulu da demez ki hop hemşehrim nereye diye...
Millet bir birine ceket altından silah göstermeyi marifet sayıyor...
Bu yaz polis in biri sivil ken izindeyken bana silah çekebiliyor...
Karakolda da diğer polisler polis olduğu için onu kolluyor...
Bu durumda kimse demesin bana sen silah taşıma diye...
slm arkadaşlar.resimdeki silah safir marka m 16 görünümlü yivsiz av tüfeğidir. bunu almak için av tezkeresi gerekmez.tüfek ruhsatı alınır ve istenilen yere götürülür.silah kiralama olmaz.fakat şartlar uygunsa taşıma ruhsatı alınır.can güvenliği tehlikesi ,baroya kayıtlı avukatlar, ciro yüksekliğinden ,işçi sayısı fazlalığından, arıcılıktan vs vs bulundurma ruhsatlı silahı yaşı tutan sağlıklı herkez alır ama taşıyamaz bildirdiği adreste bulundurmak zorundadır
saygılar
Yaw bu ülkede 7 milyon kişi silah taşıyor...
Kim kime ruhsat soruyor?
Al istediğin silahı tak beline gez cendere cendere...
Bir Allah'ın kulu da demez ki hop hemşehrim nereye diye...
Millet bir birine ceket altından silah göstermeyi marifet sayıyor...
Bu yaz polis in biri sivil ken izindeyken bana silah çekebiliyor...
Karakolda da diğer polisler polis olduğu için onu kolluyor...
Bu durumda kimse demesin bana sen silah taşıma diye...
Kim size silah taşımayın demiş ki! Taşımak serbest, yakalanmak yasaktır:)
Alın bir tabanca belinize takın. Bir uygulamada yakalanıncaya kadar cendere cendere:o gezerseniz.:) Yakalanınca bir yıl hapis alırsınız, şanslıysanız 8-10 bin lirayla kurtarırsanız paçayı.