seni üzmek istemem ama aynı olay arkadaşımın başına geldi o da tam 15 ay yattı ve çıktı ama sicilini temyiz ettiremedi ama sen yinede araştırsan iyiolur
Printable View
seni üzmek istemem ama aynı olay arkadaşımın başına geldi o da tam 15 ay yattı ve çıktı ama sicilini temyiz ettiremedi ama sen yinede araştırsan iyiolur
slm bende bakaya suçundan dolayı 2000.ytl adli para cezasına çaptırıldım şimdi bu parayı ödersem sicilime işlermi işlerse eğer nasıl bir durumla karşı karşıya kalırım cevaplarsanız çok sevinirim
arşiv kaydını nasıl silebilir.bir tanıdık hırsızlık suçu ile 13 .00 ytl ceza almış ve arşiv kaydında görünüyor. nasıl silebilir? memuriyete engel teşkil eder mi? cevabınızı e-mail olarak gönderirirseniz sevinirim.
samur 78'e
Kaçak elektirik kullanımı da bu sürelere tabimidir.Verdiğiniz kanunlara baktım ama sadece terörle olan suçler buna dahil edilmekte
mrb. öncelikle tm 18 yaşındayım yakın zaman da başıma gelen bir olaydan dolayı 2015 in ücüncü ayında bir mahkemem var ama yüz kızartıcı bır suc işlemedim sadece herşeyi gördüğüm için beni cağırıyorlar. eğer sicilime bir suc işlenirse bunu sildirebilirmiyim lütfen yardım edın . davanın bana döneceği suclanacağım hakkında cahıllığımden gelen bir ürbertim var yardımı olursanız sevinirim ..
Merhaba. Hukukcu degilim fakat diger konulari okurken dikkatimi cektigi icin cevap vermek istedim herhangi bir suc isleme durumunuz yoksa gordugunuz bi olay icin mahkemeye cagiriliyorsaniz bu sicilinize neden islesin ki. Bir seyleri gormek , sahit olmus olmak tabi ki suc olmamali. Tedirgin olmaniz icin bence bir sey yok. Umarim uzman birisi size daha dogru bir sekilde yardimci olur.
Saygilar
TEŞEKKÜRLER umarım uzman birisi yardımcı olur bana atılan mesajda gelmessenız zorla getırılceksınız dediğinden dolayı suclu gibi hissetdim hiçbir şey yapmadığım halde.