Re: Boşanmada suç teşkili ve mal paylaşımındaki farklı bir detay
Toki deki eve , satılma ihtimaline binaen satılamaması için mahkemenin tedbir koymasını isteyebilirsiniz.Katkı payı dediğimiz bir dava olan , evin taksitlerine ödediğiniz payı kanıtlarsanız bedel olarak bunu karşı taraftan alabilirsiniz.Tanıklarla , banka dekontlarıyla her türlü delille bu parayı verdiğinizi kanıtlayabilirsiniz.Eşler evlilik birliği içinde çelışarak edindikleri her türlü mala ortaktır.Eşinizin arabası vardır tahminimce onu da gözden kaçırmayın.Hesapları hesaplardaki mevduatları bunlarda aklınızın kenarında olsun.Davada ilk celsesinde hemen tedbir nafakası isteyin mahkemeden , çalışmıyorsanız çalışmadığınızı , bu boşanma dönemimde sıkıntı yaşadığınızı belirterek kirada iseniz bu rakama yakın bir tedbir nafakası bağlanmasını sağlamanız amacıyla değinmekteyim.Avukatınız bu konularda size yardımcı olacaktır.Siz ayrıca yapılan hakaretler aşağılamalar ve intihara varan onur kırıcı davranışlarla karşı karşıya kaldığınız nedeniyle de manevi tazminat talep edin kesinlikle.Bu evlilikten manevi açıdan çok etkilenmişsiniz.Saygılar Av.Eda Pınar
Sn. dnzblk;
YARDIMLARINIZDAN dolayı size çok teşekkür ediyorum. Bunların bana çok yardımı oldu sağolun..
Sn. dnzblk;
YARDIMLARINIZDAN dolayı size çok teşekkür ediyorum. Bunların bana çok yardımı oldu sağolun..
Sn. Av. Eda PINAR;
YARDIMLARINIZDAN dolayı ayrıca sizede çok teşekkür ediyorum. Bunların bana çok yardımı oldu sağolun..
(Yazınızı sonradan gördüm kusurumu bağışlayın lütfen)