Re: 3 Yıl Beklemenin Dışında Ne Yapılabilir?
Ben sizi herhangi bir şekilde yargılamıyorum,yargılayamam da.Siz de yargılayamaz, bunların hepsi aç gözlü,servet avcısı,vs.şeklinde yorumlarda bulunup, hakaretler eemzsiniz.
Bir bunu mu gördüm? Hayır,ama bunu gördüm, düzeltmek için de çaba harcadım.Siz de aynısını yapsanız da, konuya dönsek??
Sorumu sordum onuda dalga geçer gibi yanıtladınız.tekrar sorayım.Başbakanlığın el attığı birsürü konu var bu tür işlerde onun bir yardımı dokunurmu
Başbakanlığın yargı yetkisi yoktur.Bu nedenle faydası olamaz.
Alıntı:
yadeller_34 rumuzlu üyeden alıntı
Sorumu sordum onuda dalga geçer gibi yanıtladınız.tekrar sorayım.Başbakanlığın el attığı birsürü konu var bu tür işlerde onun bir yardımı dokunurmu
Sn. Üye,
Başbakanlıkta yuvası yıkılan birinin mutsuzluğu üzerine mutlu olmanın yollarını arayacağınıza başta Hukuki.net olmak üzere Sizin gibi 3. şahıslara açılan manevi tazminat davalarını araştırmanız daha faydalı olacaktır kanaatindeyim.
İyi akşamlar.
Bu siteye girmekle büyük hata yapmışım şu tepkilere bak.Bu ön yargı neden.Bilmeden etmeden böyle konuşmak çok kolay
Hata yapmadığınızdan emin olabilirsiniz sormak istediğiniz konuda aydınlatıcı bilgiler almışsınız dost acı söyler hoşlanmadığınız bir iki cümle nedeniyle kesin kanıya varmayın. Hukuk boyutunda gerekli yanıt verilmiş size sosyal konuda şahsi fikirler de ileri sürülmüş. Bence dostça akıl almak isterseniz siteyi ziyaret etmeye devam edin.
Siz buna dostça mı diyorsunuz.Bu insanlığın kaybı buyüzden "ÖNYARGI".arkadaşımın mutlu olması için bu yola girdim ben .onun bunu haketmediğini düşünsem böyle birşeyi kabul etmezdim.hiçbir kız kabule tmez.ama dışardan böyle konuşmak çok kolay.
Aklınızda sizi tatmin etmemiş bir soru kalmışsa sorunuz önyargısız cevap vereceğiz.
Ben cevabımı aldım sağolun.sizden ricam bir başkasına bu şekilde cevap verilmesine müsade etmeyin.iyi çalışmalar