Ya arkanızdan gelenleri de düşünün sıkışın azcık köşelerinizde,olmazsa arkaları dörtleyin lütfen [8D]
Printable View
Ya arkanızdan gelenleri de düşünün sıkışın azcık köşelerinizde,olmazsa arkaları dörtleyin lütfen [8D]
sehir deistirme istanbul dan ankara zor olur tabi ama severim ben öle zorluk biraz mazoşistlik var bende herhalde ehe.. bilgi hukuk burslu tutuyo da bi tekelersen bursu alıyolarmıs yok yani ben böle rahat rahat sınıfta kalabilceğim bi okul istiorm. ankara hukuk iyidir herhalde bu konuda:) gerçi eski ihtişamını kaybetmistir doğrudur ama her üniversite için onu diolar ya boğaziçi nden marmara ya.. hem gerekirse tekrar kazandırırz biz o ihtişamı artık (gençlerde de şu umut yok mu yaa .. dünyayı kurtarcam ben ehheh:) ) tekrar tesekkür ederim cevaplarınız için..
"Hukuk mesleğini seçme azminizden dolayı sizi hayranlıkla kutluyorum. ( başınıza neler geleceğini bilmiyorsunuz tabii henüz) " hehehhe umut ya işteee.. nereye kadar umut tabii yasıcaz görcez
VERDINIZ CEVAPLAR ZEKANIZLA PARALEL KOSELERI TUTMA KONUSUNDA SIZDEN BAHSETMEDIGIM ACIK BAHSE KONU OLAN KISILER SUANDA SIZIN GIBI FORUMDA VERILEN CEVAPLARLA DALGA GECMEK YERINE SIYASI IRADE YERINE GECMIS ULKE ADINA BEYANDA BULUNUYOLAR YANI BOSUNA USTIUNUZE ALINMAYINNNNNNN
Sayın pst, yanlış hatırlamıyorsam tavırlarınızdan dolayı bir kez üyelikten çıkarılmıştınız. Aynı tavırları sergilemeye devam edin...
Pst; size karşı herhangi bir yazı yazılmadığı halde anlamsız çıkışlarda bulunmaktasınız.Alıntı:
<b id="quote">quote:</b id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote">VERDINIZ CEVAPLAR ZEKANIZLA PARALEL KOSELERI TUTMA KONUSUNDA SIZDEN BAHSETMEDIGIM ACIK BAHSE KONU OLAN KISILER SUANDA SIZIN GIBI FORUMDA VERILEN CEVAPLARLA DALGA GECMEK YERINE SIYASI IRADE YERINE GECMIS ULKE ADINA BEYANDA BULUNUYOLAR YANI BOSUNA USTIUNUZE ALINMAYINNNNNNN
<div align="right">Ekleyen: pst - Bugün : 17:08:22</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote">
PST gibi anlamsız bir rumuzla yazacağınıza siz de bizler gibi açık ve dürüst olsanız, o Ankara'da sizin ne olacağınıza karar verenler belki daha fazla bu siteye girerler. Daha fazla diyorum, çünkü içlerinde tanıdıklarım var. Keşke gelseler de insanımızın halini (mesela sizin) ve dertlerini daha yakından görseler.
Mesela sizin gibi insanların Topluma neler kazandıracağını neler kaybettireceğini daha iyi kavrar ve ona göre pozisyon alırlar.
Forum konusuna gelince, açıkçası fakültelerimiz bolca olduğundan seçmekte zorlanabilirsiniz. Ancak sizin için en kolayı en iyisidir. Asıl mesele hukuk fakültesi öğrencisinin kendisini yetiştirmesi ile ilgilidir. Bugün İstanbul hukuktan da Ankara hukuktan da insanlar çok önemli yerlerdedir. Ancak bir eğilim olarak genelde hakim savcı olanlar Ankara Hukuk fakültesinden mezundurlar. Ama bu diğer fakültelerden hakim savcı çıkmaz demek değildir.
Sayın pst,
Ne demek istediğinizi tam olarak anlayamadım,bunu üstüme alındığımdan değil,ne söylemeye çalıştığınızı gerçekten merak ettiğim için söylüyorum,konunun siyasi iradeyle,geçmiş ülkeyle ne alakası var yani?Cümlenizi (cümleler nerede bitiyor,nerede başlıyor belli de olmuyor,sizin Türkçe dilbilginiz zayıftı sanırım :) ) yorumlayabilmek için bi etimoloji uzmanına başvurmayı düşünüyorum...
Neyse,ne demişler "söz gümüşse,sükut altındır" bazen sessiz kalın daha iyi bence...
Ankara Hukuk tercih sebebidir.
Ankara hukuk tabiki her zaman tercih sebebi.her ne kadar dersleri gecip gecmeme ögrencinin azmine ve çalışkanlığına bağlı olsa da bu sene gecme notu 70 e cıkarıldı. istanbul hukukun sistemini bilemiyorum fakat 70 1. sınıf ögrencilerini epey zorluyor bunuda gözardı etmemek lazım.ayrıca bilgi hukuk ve galatasary hukuk gibi fakültelerin verdiği gerçekten dört dörtlük dil eğitiminide unutmamanı tavsiye ederim.:)
İstanbul'da yaşıyorken Ankara'yı tercih etmek bana pekte mantıklı gelmiyor ama bu tercih meselesi tabiki. şunu da hatırlatmak isterim Ankara hukuk kadar İstanbul Hukuk fakültesinin de kitapları okutuluyor üniversitelerde.
cevaplarınız için çok teşekkür ederim.. anladığım kadarıyla ikisi de çok kaliteli ve önemli olan bu yüzden bireysel başarı. bakıcaz artık.
70 cidden çoook yüksek, umarım başa çıkabilirmAlıntı:
<b id="quote">quote:</b id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote">Ankara hukuk tabiki her zaman tercih sebebi.her ne kadar dersleri gecip gecmeme ögrencinin azmine ve çalışkanlığına bağlı olsa da bu sene gecme notu 70 e cıkarıldı. istanbul hukukun sistemini bilemiyorum fakat 70 1. sınıf ögrencilerini epey zorluyor bunuda gözardı etmemek lazım.ayrıca bilgi hukuk ve galatasary hukuk gibi fakültelerin verdiği gerçekten dört dörtlük dil eğitiminide unutmamanı tavsiye ederim.:)
<div align="right">Ekleyen: btoprak - 30/07/2005 : 23:04:35</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote">
ben özellikle özel üniv istemiyorum çünkü sonuçta hukuk zor işin ucunda bursu kaybetmek var. galatasaray a da puanım tutmuyor ne yazık ki, anca 4-5 puan düşerse girebilirm.. gerçi fransızcam yok belki ama üsküdar amerikan lisesi mezunuyum ve dil eğitiminden herhalde yırtarım düsünüyorum.