Biz avukat arkadaşa sadece toplasak belki yılda 2-3 kez danışacaz. Birde sitede ismi olacak bu işlem için bu ücretleri talep etmeniz bizce çok fazla. Bizim projeye harcadığımız para bile bu kadar değil...
Printable View
Yaptğınız işten para kazanmak için yapıyorsunuz, siz para kazanırken iyi ama avukata gelince, veremem çok para???
Bunun neresinde mantık? En az sizin kadar avukatlarında mesleğini icra ettikleri için hakettikleri ücretleri almak en doğal haklarıdır.
Güzel forum. Ama nerden bakarsanız elinizde kalacak tartışmalar.
Öncelikle bu sitede AVUKAT ARANMAAAAAAAAZ. Biz bu siteyi para kazanmak, müvekkil elde etmek için kurmadık. Şimdiye kadar siteye katkıda bulunan meslektaşlarımızdan da bu amacı güden kimseyle karşılaşmadık.
İnternet sitesinde danışmanlık için ,hosting ve bilgisayar bakımına ihityacı olacak meslektaşımız da yoktur.
Aslında bu iletinin amacı belli. Ziya Paşa'nın bir terkibi bent denilen iki mısralık şiiri vardır.
"en ummadığın keşf eder esrâr-ı derûnun (en ummadığın kişiler bile senin içinin gizlerini keşfeder)
sen herkesi kör âlemi sersem mi sanırsın''
Şİmdi bu arkadaşın amacı da belli bana göre. İnternette ismi çıkacak. Reklamı olacak. Ben de bunların işini bedava yapayım ordan bana nasılsa iş gelir, karlı çıkarım diye düşünecek bir avukat arıyor. Saymadım ama herhalde 2.000 e yakın iletim vardır. Ayrıca yöneciyim. Ama daha bu siteden 1 lira kazanmadım.
Yani leGALİZE işiniz biraz zor. Siz en iyisi bir hukukçudan profesyonel yardım alın. Anladığıma kadarıyla, siteniz yöneticilerinin hukukla başı biraz ağrıyacak. Zira hiçbir sitenin hukukçu danışman aradığını duymadım.