Tekrardan selamlar Saygılar,
Temyiz ile ilgili Mahkeme Dosyamda karşı tarafdan gelen henüz bir şey yok hatırlıyorsunudur Mahkemem 28 Nisanda yapılmıştı. Ortalama daha ne kadar sürer bilemiyorum ama sizin bir fikriniz varmıdır. Bugün tekrardan dosyama gelen giden bir evrak varmı diye baktıracağım,
Eşyalar konusunda da net bir cevap bulamadım. Yanlız her ihtimale karşı şöyle bir şey yaptım bahsi geçen Karşı tarafın getirdiği bütün eşyaları koliledim.Gerçi Hiç birinin alındı makbuzu, fişi,faturası yok ama yinede benimde o eşyalara ihtiyacım yok. Aileden birini görevlendirerek eşyalarınızı mahkeme yazısıyla talep etmişsiniz gönderiyoruz dediğimizde bize ulaşan herhangi bir yazı yok almıyoruz dediler buseferde de , şimdi eşyaları apartman bodrumuna kaldırdım. Yanlız aklıma şu şekilde bir şey geldi "eşyaları noter personeli ile tutanak altına alıp kendim göndermeyi kabul ettiğimde almadıklarından noter tutanağıyla karşı ödemeli kargo şirketine vermeyi düşünüyorum. Bu durumun bana oluşturabilceği herhangi bir kanuni sorumluluk varmı ve eşyalarını kargo şirketi götürdüğünde yine almadıkları durumunda daha sonradan hiç bir hak talep etme ihtimalleri varmıdır. Medeni kanunda böyle bişey varmı bilemiyorum ama sanırım bu kısım medeni kanununda dışına çıkıyor biraz ,
İlginize ve herzamanki nazik anlatımınıza teşekkürler,
Saygılarımla,