Re: Boşanmak için ne yapmak gerekiyor?
Selamlar,
Benim boşanma konusunda hiçbir bilgim yok.8 yıllık evliyim eşimin beni aldattığını düşünüyorum bunu neye dayanarak söylediğimi de açıklayacağım;
Cep telefonunda birkaç adet mesaj yakaladım.Cinsel olarak ve sevgi dolu cümlelerdi bunlar.Sonrasında bir hafta izledim yanımda da çektiğini gördüm ve bir gün yanında bir şekilde bir tanesini okudum ona.Panik oldu ve elimden aldığı gibi sildi.İspatım yok yani şaşkınlığımdan dolayı bir delil olarak düşünemedim.
Baştan inkar etti sonrasında geçici birşey olduğunu söyledi.
Ben şu an annemde yaşıyorum kızımı da alıp oraya gittim.Olay şu an çok yeni.Kendisi ile konuştum ve boşanmak istediğimi öncesinde de aile içi akraba sorunlarımız dolayısıyla yıprandığımızı dile getirdim.Ben boşanmam sen vereceksin dilekçeyi dedi.Benim davayı açmamdaki kaybım ne olur?
Kendisine ait bir mülk yok,miras malı henüz ama ileride bir çok mal kalacak kendisine.Kızım'ın lehine ve de onu rahat ve maddi sıkıntı çekmeden benimle rahat ortamda bulunmasına karşı benim nasıl hakkımı aramam gerekir.
Ben evlenmeye çalışıyorum. Siz niye boşanıyosunuz :D
Alıntı:
SaRpDeRe rumuzlu üyeden alıntı
Ben evlenmeye çalışıyorum. Siz niye boşanıyosunuz :D
Ben faydalı bir bilgi rica ediyorum.Söz konusu ciddi bir mesele bu konuda çok rica ediyorum ciddiye alınmak istiyorum ve açıklama bekliyorum.
Saygılarımla.
Alıntı:
ads123 rumuzlu üyeden alıntı
Ben faydalı bir bilgi rica ediyorum.Söz konusu ciddi bir mesele bu konuda çok rica ediyorum ciddiye alınmak istiyorum ve açıklama bekliyorum.
Saygılarımla.
Estf. gayri ciddi ya da sizi kırmak gibi bir amacım yoktu. Belki o an için yaşadıgınız (iyi ya da kötü) deneyimlerden dem vurmuşumdur. Kırdıysam özürü bir borç bilirim.
Konuya gelicek olursak ; en kısa , sessiz ve maddi kayıp vermeden işlemi halletmek dediginiz anda akla gelen ilk şey karşılıklı anlaşma ve uzlaşma yoludur. Zaten şidetli geçimsizlik dediginize göre karşı tarafta bundan hoşnut olmasa gerek tabi ki psikolojik (şizofreni , sadistlik , mazoşistlik gibi ) sorunları yoksa. Ve maddi külfetin büyük kısmı da size kalabilir bu durumda. Saygıyla....
Bu arada sorun şu ki konu içerisinde konu açmışsınız. Ben cevaplarımı konunun başlıgını açan arkadaşa yönelik veriyordum. Siz konu arasında kon verince kargaşa olmuş. Zaten verdigim ikinci yanıtta da şiddetli geçimsizlik içerigine sahip konuya hitap ettigimi göreceksiniz.