Erdoğan Bey;verilerin Olamsi Bişey Değiştirmezmi.ne Yapayim Yada Yapabilirim Teşekkürler
Printable View
Erdoğan Bey;verilerin Olamsi Bişey Değiştirmezmi.ne Yapayim Yada Yapabilirim Teşekkürler
Pardon yanlış oldu yani verilerimin olması bişey degiştirmezmi?Kazanma hakkım var sanırım demi?Avukatım kafamı bulandırdıda bugünde bana karşı tarafın avukatı ve eski patronla görüşecekmiş sanırım uzlaşma için.vekaleti verdim avukatıma ve ihtar çekmesi gerekirken neden yüz yüze görüşülüyor anlam veremedim.önce ihtar çekmesi gerekmiyormuydu avukatımın eski patrona:???
nasıl olsa vekaleti verdim.teşekkürler
Pardon yanlış oldu yani verilerimin olması bişey degiştirmezmi?Kazanma hakkım var sanırım demi?Avukatım kafamı bulandırdıda bugünde bana karşı tarafın avukatı ve eski patronla görüşecekmiş sanırım uzlaşma için.vekaleti verdim avukatıma ve ihtar çekmesi gerekirken neden yüz yüze görüşülüyor anlam veremedim.önce ihtar çekmesi gerekmiyormuydu avukatımın eski patrona:???
nasıl olsa vekaleti verdim.teşekkürler
Sizin isteğiniz dava açmak mı,-varsa- alabilecekler haklarınızı alabilmek mi?
Avukatınız sizin maksimum kazancı sağlayabilmeniz için gereken görüşme-uzlaşma-anlaşma-dava açma yollarını deneyerek bunu sağlayabilecektir.
Avukatınıza bu güvensizliğiniz neden anlayamadım.
Madem izlediği yolları, doğruluğunu,avukatınızdan başka kaynaklardan araştıracaktınız daha ilk adımdan, neden vekalet verdiniz? Ne olursa/olacaksa olsun sadece dava açsın, ister kaybedin ister kazanın ama yeterki bir dava açılsın diye mi?
Verilerin olması bir şey değiştirmez mi?
Haklısınız değiştirir elbette.Ne zaman? O veriler doğru zamanda kullanıldığında.
Süt izni için 5-6 yıl sonrası doğru zaman mıdır derseniz, HAYIR, çok geç kalınmış, hak yitirilmiştir.
6 yıl önceki fazla çalışma ücreti için bugün doğru zaman mıdır? HAYIR.
3 yıl boyunca alınmayan, ama buna rağmen ses çıkarılmayan ikramiye için bugün doğru zaman mıdır? HAYIR , geç kalınmıştır.
Bunlar anlatımınıza göre benim düşüncelerimdir elbette, en doğru bilgiyi avukatınızla yapacağınız değerlendirmede alabilirsiniz.
Cevap için teşekkürler;
benim verdiğim avukat şuanda çalıştığım kurumun avukatı (eski iş yerimin bizleri ve malzemeleri devrettiği kurumun) bu yeni yerimin avukatı,çalıştığım yerle bir problemim olmadıgı için ve buraya mahkeme kagıdı gelmesin zihniyetiyle bende buradaki avukata verdim.çünki özlük hakkımızla devroldugumuz için sanırım burayada kagıt geliyormuş ve sorun yaşamak istemedim burada diye verdim ve daha 2 gün evveline kadar tamam senin elinde evrakların var deyip halledecez diyen avukatım şimdi nasıl olurda uzlaşma yada yüzyüze konuşmaya karar verdiler.diye merak etmiştim.acaba buranın avukatını tutmaklamı yaptım hata yada kazanamayacagının sonradan mı farkına vardı.kazanacaz diye vekalet verdim
Siz dava açılması, hukuki işinizin takip edilmesi için vekalet verdiniz, mutlaka dava kazanılsın diye değil.Avukatınız davayı açmadan önce veya dava sırasında mutlaka karşı tarafla görüşecektir.Bu görüşme belki avukatınız belki karşı tarafın avukatının talebiyle olabilecektir.Ancak benim bildiğim burada karşı taraf eski patronum dediğiniz kişi (Ahmet bey, Mehmet bey...) değil, işyerinizdir.Dün x bey idi sahibi, bugün y bey.
Çok teşekkür ederim ilğilerinizden dolayı,yaşamınızda başarılar.
Kolay gelsin öncelikle,benözel sektörde sağlıkçıyım ve ssk lı olarak çalışıyorum,2003dogumlu oğlumun özel sağlık sorunları var doguştan goldenhaar sendromlu ve agustos sonunda hastaneye yatması gerekiyor kontrolleri var.yanlız oğlum eşimin üstünden gözüküyor yani emekli sandığı çalışanından.ben oğlumun hastaneye yattıgı zaman otomatikmen başında olamam gerektiği içi refakatçi kartım olacak ve iş yerinde refakatçı oldugum için izinli olabiliyormuyum.Teşekkürler.
İşyeriniz izin verirse, evet.