Re: Parası Olmayana Avukat
Alıntı:
selcukgulten rumuzlu üyeden alıntı
Parası olmaya avukat falan vermemek gerek... Kredi kartı alıp har vurup harman savuran sonra yok haciz geldi yok faizi yüksek diyenler gibi... İleride başınıza bir şey gelebileceğini düşünüp avukat parasını bir kenara ayırsaydın kardeşim.
diyene bir sözüm olacak oda ülkemizde ne yazıkkı öyle okumuş bilgili kesim bulunamıyor her daim eee kapı arkası dolandırıcı dolu bizlerde onlara ne yazıkkı aldanan mağdurlar olarak yardım istedik avukatlara da biz değil ama baro lar ödüyordur herhalde paralarını yoksa bir dilekçeye 70 lıra isteyip geri çeviren ler bedavaya iş yapar mı değil mi ama?
Alıntı:
TUFNETİ rumuzlu üyeden alıntı
diyene bir sözüm olacak oda ülkemizde ne yazıkkı öyle okumuş bilgili kesim bulunamıyor her daim eee kapı arkası dolandırıcı dolu bizlerde onlara ne yazıkkı aldanan mağdurlar olarak yardım istedik avukatlara da biz değil ama baro lar ödüyordur herhalde paralarını yoksa bir dilekçeye 70 lıra isteyip geri çeviren ler bedavaya iş yapar mı değil mi ama?
Size verilen linkler ile doğru ve yeterli yanıt verilmiş. Herhangi bir mesleğin bedavalaştırılması, değersizleştirilmesi şeklinde anlaşılabilecek hiçbir sözü kabul edemiyorum. Bu herşeyden önce yıllarını bir iş için harcayan insanlara saygısızlık olur.
Peki bedava alabildiğiniz bir hizmet var mı? Veya ücretsiz çalışan bir meslek gurubu? Peki siz ne iş yaparsınız? Lütfen söyleyin ki sitedeki 100 bin üyenin yaptığınız işi size bedava yaptırabilmesi imkanı doğsun...
Alıntı:
admin rumuzlu üyeden alıntı
Size verilen linkler ile doğru ve yeterli yanıt verilmiş. Herhangi bir mesleğin bedavalaştırılması, değersizleştirilmesi şeklinde anlaşılabilecek hiçbir sözü kabul edemiyorum. Bu herşeyden önce yıllarını bir iş için harcayan insanlara saygısızlık olur.
Peki bedava alabildiğiniz bir hizmet var mı? Veya ücretsiz çalışan bir meslek gurubu? Peki siz ne iş yaparsınız? Lütfen söyleyin ki sitedeki 100 bin üyenin yaptığınız işi size bedava yaptırabilmesi imkanı doğsun...
Ben elimden gelen her hizmeti bedavaya yapıyorum.
BEDAVA HİZMET YOK DİYENLERE DUYURULUR.
Enson bedava hizmetim ise bir vatandaşın küçük kızının bılgısayarına format atmak ve programlar yüklemek oldu.
Hizmet karşılıgı sadece teşekkür --- ALAH RAZI OLSUN YETERLİDİR.
BEDAVA HİZMET YOK DİYENLERE DUYURULUR
BEDAVACI BURADA---- İSTANBUL/ANADOLU YAKASI
Avukat değilim fakat çoğu avukattan bilgiliyimdir.Tamırcı vs degılım ama çogu tamırcıden daha yeteneklıyımdır. Cerrah değilim fakat birkaç operasyon yapmısımdır. Dişçi değilim fakat çoook diş çektim .
Kısaca bu devırde bedava benden başka hizmet yapan İNSAN göremedim şu küçücük dünyada.
Bugun vatandasın bırısının kızının notebooku arızalanmıstı ve sözde pc vs tamırcısı buna normal format atılmaz 3 cd ile yapılır ve herkes yapamaz bırakın yarın alın yalanını söyledı ve 30 lira istedi . vatandaş ta bana ulaştı ve bedava hızmetımızden faydalandı.
Şaka falan değil hem hızmet alan vatandaş hemde pc tamırcısının adresını dahı verebılırım.
Hıkaye degıl bızzat yasanmıs gerçek olaydır.
Bedava hizmet yok diyenlere duyurulur.
Siz eminim rahatsız da değilsinizdir, ama....???
Ben de çobanlık yapabilecek birini arıyordum, acaba diyorum?
Koyunları kaybetmek için mi?
Sanırım buldunuz:o
Sayın mesaog çok güzel. Bir çok üyemize avukatlık, tamircilik ve doktorluk konusunda yardımcı olacağınıza göre adresinizi alalım. Trabzon'da bu konularda yardıma ihtiyaç olanlar size ulaşsınlar. Şimdiden tüm üyelerimiz için bedava avukatlık, doktorluk, dişçilik (doğrusu diş hekimliği olacaktı ama hadi neyse)
, tamircilik gibi üstün yeteneklerinizi sergilemenizi rica ediyoruz.
Peki siz bunları bedava yaparken neyle geçiniyorsunuz çok merak ediyoruz?
Buradaki hukukçularda eminim anladıkları farklı konularda insanlara tabiki yardım ediyorlardır her insan gibi. Ama meslek farklı bir olay. Ben şunu anlayamıyorum. Sanki avukat olmak çok basitmiş gibi, sanki avukatların okul masrafları bedavaymış gibi, hiç bir maddi sorunları yokmuş gibi bu gibi yorumlar yapmak gerçekten saygısızlıktır. Bu akşam çocuğuma büyüyünce avukat olmak istermisin diye sordum ve o yaşta verdiği cevap şu oldu.
"Neden insanların sorunlarına kafa patlatıp mahkeme mahkeme koşturayım ki ?" <<<< (Dikkat parası ile dahi yapmak istemediği bir meslek)
Parası olmayana avukat sorunu devletin problemi. Avukatlar haklarını aldığı sürece bir sakıncası varmıdır ? Ama burada serzeniş içerisine girmek yanlış bir durum.
Alıntı:
admin rumuzlu üyeden alıntı
Sayın mesaog çok güzel. Bir çok üyemize avukatlık, tamircilik ve doktorluk konusunda yardımcı olacağınıza göre adresinizi alalım. Trabzon'da bu konularda yardıma ihtiyaç olanlar size ulaşsınlar. Şimdiden tüm üyelerimiz için bedava avukatlık, doktorluk, dişçilik (doğrusu diş hekimliği olacaktı ama hadi neyse)
, tamircilik gibi üstün yeteneklerinizi sergilemenizi rica ediyoruz.
Peki siz bunları bedava yaparken neyle geçiniyorsunuz çok merak ediyoruz?
İşinize gelen yazı kalsın.... işinize gelmeyenı hemen silin ne güzel değilmi...
Yazımı anlayarak okumadıgınızda ortada Öküz tren hikayesi gibi sadece bir göz attınız yazıma ve profılde trabzon yazıyordu ve sizde :Trabzon'da bu konularda yardıma ihtiyaç olanlar size ulaşsınlar diye yazdınız negüzel değilmi....Bence yazıyı yazmadan okuyupanlamasını ögrenin.
İSTANBUL/ANADOLU YAZIYOR YAZIDA KOCAMAN HARFLERLE.
Alıntı:
mesaog rumuzlu üyeden alıntı
Bence yazıyı yazmadan okuyup anlamasını ögrenin.
Ne bedava , ne de bedavacı Avukat Y O K
... neden anlamıyorsunuz o halde?
:o