Sayın denizasil,
Velayet davası açmayı denedinizmi?
Printable View
Merhaba.Çocuğu mahkeme kararına rağmen diğer ebeveynle görüştürmeyen velayet sahibine velayet değiştirme davası açabilirsiniz yargıtay kararları mevcut eminim biliyorsunuz.Benim bu cumartesi ara kararda görme günüm 2 gün cumartesi tekrar gideceğim 2 yakınımıda alarak.Fakat çocuğa aşırı baskı yapmışlar çocuk baba ben gelmiyeyim yaa diyor korku dolu ifade ile.Her zaman icra ile olmuyor çok masraflı.3 gün sonraki ceza davasında bunlarıda kullanacağım yanımda götürdüğüm kişileride tanık olarak dinletmek istiyorum.Hakim dinlerse tabi sonuc ne olacak merak ediyorum.Size tavsiyem sizde gidin almayı deneyin alamazsanız hiç durmadan icra ceza veya savcılığa şikayette bulunun.
Eğer imkanlarınız müsaitse hiç beklemeyin derim.Ben geçen ağustos ayında velayet davası açtım.Nasıl olsa çocuğunuzu bir kere kaçıran daha sonra tekrar kaçıracaktır.En azından yola erken çıkmış olursunuz.Aynı zamanda davayı açtığınız zaman bilirkişi(pedagog) incelemesi talebinde bulunun.
Merhabalar.Dün ceza mahkemesindeki davam görüldü.Boşanma davam sırasındaki ara karara uymayan anneye hakim ve savcı çocuğu neden babaya vermiyorsun mahkemenin kararına neden uymuyorsun karara uyacaksın bir daha bununla karşıma gelirsen seni hapise atarım diye devamlı azarladı ve bağırdı.Bana davacımısın diye soruldu davcıyım dedim.Anneden ara kararın tebliğ tarihini istedi ve mahkeme eylül ayına ertelendi.Anne karar elime geçmemişti dedi bende kararı avukatına kendim bizzat götürdüm dedim.Umarım tekrarlamaz çocuğu vermeme konusunda bana zorluk çıkarmaz.
ama nafakaya geldimmi çatır çatır alıyorlar .göstermeye geldimmi babası değilsin.artık birileri görsün bu erkeklerin mağduriyetini . anne çocuğu göstermedimmi hapislerde süründürülsün velayet tde karşı tarafa geçsin artık .artık erkekler mağdur edilmesin biraz bakın ya şu etrafınıza ....