Re: Eşim beni aldatıyor cep mesaj içeriği alınabilir mi?
Arkadasım Bu sitenin ciddiyetinin farkındayız elbette, Bazı konularda demekki insanlara yardımcı olabilecegimizi düşündüğümüz için bu tür bir yazı yazmak durumunda kaldım. Ayrıca bu tür bir araştırma için herhangi bir karşılık da beklemiyorum.
Saygılarımla.
Re: Eşim beni aldatıyor cep mesaj içeriği alınabilir mi?
Alıntı:
haicker rumuzlu üyeden alıntı
Arkadasım Bu sitenin ciddiyetinin farkındayız elbette, Bazı konularda demekki insanlara yardımcı olabilecegimizi düşündüğümüz için bu tür bir yazı yazmak durumunda kaldım. Ayrıca bu tür bir araştırma için herhangi bir karşılık da beklemiyorum.
Saygılarımla.
Hangi yasal dayanak / hangi yetki / hangi bilgi / hangi tecrübe / hangi mesleki görgü ile bunu teklif ettiniz anlamadım.
Yine söylüyorum insanların umutları ile oynamayın onları kaybetmeleri hayatlarını kaybetmekle eş değer olabilir. Belki o insanın tek varlığı umududur.
Diğer yandna insanlara yasal olmayan şeyleri yapmayı teklif ediyorsunuz.
Başka iletililerinizide okudum, tefeci olduğunu sandığınız kurumdan yakanızı kurtaramamışken, bir istimlak davasında sonuca ulaşamamışken hukuki dayanağı olmayan tekliflerde bulunmayın.
Karşılık bekleyip beklemediğinizi bilemem. İyi niyetinizle yaptığınızı düşünüp yaptığınızı doğru olmadığını söylüyorum.
İyi geceler..
Re: eşim beni aldatıyor cep mesaj içeriği alınabilirmi
Alıntı:
dardayım rumuzlu üyeden alıntı
Benim davamda 9 uncu duruşmada MSN TR den bilgi istedi hakim, 6 ncı duruşmada GSM operatöründen bilgi istendi, 7 Nci duruşmada 2 tanık yeniden dinlendi...Karşı taraf itiraz edecektir elbette, ancak karar hkimindir. Hakim ne derse o olur..
Mal beyanı ile ilgili sorunuza yanıt veremeyeceğim. ASvukatınızla görüşün.
Geçmiş olsun..
Merhaba.Benim dün 4.boşanma duruşmam oldu 10 yaşındaki oğlumuzu(annenin yanında)getirdiler hakim sordu çocuğa kimin yanında kalmak istiyorsun annemin dedi doğal olarak babanı görmek istermisin evet dedi çocuk.Avukatımız cep tlf.dökümünü isteyecekti eşimin(bayan)vazgeçti istemedi .Karşı tarafın avukatı benim yanıma gelerek neden anlaşmadığımızı sordu anlaşalım dedi avukatımada anlaşalım velayette anlaşamıyoruz demiş karşı taraf hayasız hayat sürüyordu sadece çocuğa tedbir nafakası kararı verdi hakim acaba tanıkların beyanından hakim kafasında birtakım doğrular oluşmuşta ondanmı bayana tedbir nafakası istemedi ve bayanın avukatı 11 aydır anlaşalım demedi şimdi neden söylüyor?Düğünde takılan bilezikleri talep ettiler hakim karşı şahitlere bilezikler ne oldu diye sorunca evlilik içinde parasız kaldıklarında bozdurup harcadılar dediler.Tabiiki 20.000TL tazminat istekleride varDünkü duruşmadada avukatı bilezikler için bilirkişi istedi hakim dur bakalım ispat edildimiki dedi ama yinede bilirkişi isteğini kabul etti hakim.Olmayan bilezikler peşinde.Sorum?Anlaşmayı kabul edeyimmi?nasıl anlaşma olmalı?Kafam çook karışık oğlumuda aylardır göremiyorum.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
Cevap: Re: eşim beni aldatıyor cep mesaj içeriği alınabilirmi
Mesaj içerikleri ile ilgili yerlere atıyorum çünkü google aramalarından gelenler oluyor onlarıda aydınlatmak için böyle birşey yapıyorum.
Sanırım Mesaj içeriklerinin çıkmayacağının en büyük kanıtı Türkiye'nin Gündeminden Düşmeyen Bir Cinayet Doğruluyor...
İPUCU BABASINDAN GELDİ
Polis, teğmen C.Y.C.'nin cinayetin işlendiği gün İstanbul'da olduğunu belirledi. Soruşturmayı yürüten savcı, bir talimat yazısı ile C.Y.C.'nin ifadesinin Ankara'da alınmasını istedi. Münevver Karabulut'un cep telefonu bulunamadığı için dedektifler genç kızın C.Y.C.'ye ne mesaj çektiğini öğrenemedi. TİB kayıtlarında ise geriye dönük mesaj okuması yapılamadığından mesajların içeriği meçhul kaldı. Ancak Münevver'in çektiği mesajların içeriğine ilişkin ipucunu babası Süreyya Karabulut verdi.