açıklamalarınız için çok teşekkür ederim.ssk ya tekrar gideceğim ve işlem yapmazlarsa bana önerdiğiniz yolları deneyeceğim.şirketin durumundan bahsetmiştim haklarımı kazandığıma göre hangi yolla tazminat ve ihbar ücretlerimi alabilirim.
Printable View
açıklamalarınız için çok teşekkür ederim.ssk ya tekrar gideceğim ve işlem yapmazlarsa bana önerdiğiniz yolları deneyeceğim.şirketin durumundan bahsetmiştim haklarımı kazandığıma göre hangi yolla tazminat ve ihbar ücretlerimi alabilirim.
Sn: Abbas Bilgili,
Yanlış bir anlaşılmaya sebebiyet verilmemesi bakımından şunu belirtmek isterim ki, SSK prim alacaklarında halen uygulanmakta olan zamanaşımı, bu konu başlığı altında daha önce açıkladığım gibi, 5 yıl değil, 10 yıldır.
Ayrıca, yine daha önce açıkladığım üzere, tahsil zamanaşımına girmiş olan primin, ödenmemesi halinde, yaşlılık aylığında göz önünde bulundurulmamaması ile ilgili yargı kararı varken,
şeklindeki bir tehditin, sorunun çözümünde pek de faydalı olamayacağını düşünüyorum.Alıntı:
kesinleşmiş mahkeme kararı ile SSK'ya başvurun ve işlem yapmazlarsa suç duyurusu ile tehdir edin, yine yapmazlarsa suçduyurusunda bulunun
Sayın yyln;sanıyorum SSK prim alacklarının zamanaşının şu anda 10 yıl mı yoksa 5 yıl mı olduğu konusunda ihtilafa düşmüş bulunuyoruz. Ben, son zamanlardaki bazı Yargıtay kararlarından ve bazı kitaplardan yararlanarak verdiğim cevaplarda bu sürenin şu anda 5 yıllık zamanaşımna tabi olduğunu ileri sürmüştüm. Biliyorsunuz bu konu 506 sayılı SSK Yasası'nın 80. maddesi ile ilgilidir. Eskiden bu maddye göre İcra İflas Yasası hükümleri uygulanır iken, daha sonra bu alacakları "amme alacağı" düzeyine getirmek için 6183 sayılı Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkında Yasa hükümlerine tabi hale getirmişlerdir. 6183 sayılı Yasa'nın 102. maddesindeki 5 yıllık zaman aşımı burada da uygunaır hale gelmiştir. Yani SSK alacakları özel hukuk alanından çıkarılarak kamu hukuku alacağı haline getirilmiş ve bizzat Kurum'un kendisi takibe yetkili kılınmıştır. 6183 sayılı Yasa'ya tabi olduktan sonra zamanaşımının da 5 yıl olduğu, konuya ilişkin bir çok kitapta belirtilmektedir. (Örneğin; Resul Aslanköylü'nün "Sosyal Sigortalar Kanunu Yorumu" isimli eserinin 2003 yılı baskısı, sh. 764, 765 ve 785. sayfalarında bu konuda bilgi vardır.) Yargıtay 21. HD'nin 05.10.2004 T., E.2004/7678, K.2004/8022 sayılı kararında da "SSK prim alacakları 5 yıllık zamanaşımına tabidir" deniliyor. (Yargı Dünyası dergisi, mart 2005, sh. 179). Ancak, ben çok iddialı bir insan değilim, sonuçta hep birlikte, soru soran arkadaşlara yardımcı olmaya çalışırken, bizler de birşeyler öğrenmeye çalışıyor ve bilgilerimizi tazeliyoruz. Belki çok yeni değişiklikleri atlamış olabiliriz. Bu nedenle hep birlikte konuyu netleştirmekte yarar var diye düşünüyorum. Konuyu birlikte irdeleyelim.
İkinci bir husus ise; Kurum açısından tahsil zamanaşımına uğramış bir Kurum alacağının (pirim alacağının) şayet işçi açısından kesinleşmiş mahkeme kararına da dayanmış ise işçiyi bağlayacağı konusunda kuşkuluyum. Yine çok iddialı olmamakla birlikte bu zamanaşımının muhatabının Kurum olması gerektiğini, işçiyi ilgilendirmediğini ve işçi açısından hizmetten sayılması gerektiğini düşünüyorum. Ancak, bu düşüncemle ilgili detaylı bir araştırma yapamadım. Yanılıyor da olabilirim. Siz de deneyim ve bilginizle katkıda bulunursanız belki kuşkuları ortadan kaldırabiliriz. Selamlar.
Sn: Abbas Bilgili,
Görüşlerinize aynen katılıyorum.Alıntı:
soru soran arkadaşlara yardımcı olmaya çalışırken, bizler de birşeyler öğrenmeye çalışıyor ve bilgilerimizi tazeliyoruz. Belki çok yeni değişiklikleri atlamış olabiliriz.
Son zamanlarda kanunlar o kadar çok sık değiştiriliyor ki, takip etmek, günceli yakalamak imkansız gibi bir şey haline geldi.
Zaten bu nedenle günceli takip etmekte yararlı olacağı düşüncesiyle, SSK prim alacaklarındaki zamanaşımı süresine değinmiştim.
Şöyle ki, bu başlık altında daha önce belirtmiş olduğum üzere, SSK'nın prim alacaklarının tahsilinde 6183 sayılı Kanun hükümleri uygulanmakla birlikte, 5198 sayılı Kanunla, 6183 sayılı Kanunun zamanaşımı hükümünü açıklayan maddesinin uygulanmayacağı açıklanmış ve bu Kanunun yürürlüğe girdiği 6.7.2004 tarihinden sonra da, prim alacaklarının tahsilinde genel zamanaşımı süresi, başka bir deyişle 10 yıllık zamanaşımı uygulanmaya başlanılmıştır. Halen de 10 yıllık zamanaşımı süresi uygulanmaktadır.
İkinci hususa gelince, hukuki yorumlarınızın kendi içinde gayet tutarlı ve yerinde olduğunu düşünmekle birlikte,
Y.10.H.D 1981/ 608E, 2253K
Kararı, tahsil zamanaşımına girmiş olan primin, ödenmemesi halinde, yaşlılık aylığında göz önünde bulundurulmayacağına işaret etmektedir.
Selamlar...
ilginiz için çok teşekkür ederim.fakat işyerinin şu andaki durumundan size bahsettim benim tazminat ve ihbar haklarım henüz ödenmedi işveren de ortalıkta geziyor ama ödemiyor.bana bu durumda ne yapmam gerektiğini de açıklarsanız çok sevinirim.ben tekrar ssk ya gittim işyerine tebligat gönderilmiş ama alınmadığı için geri dönmüş.benden işverenin ev adresini veya ulaşabilecekleri bir adres istiyorlar ama ben nerden bulabilirim ki!eğer tebligatın ulaşabileceği bir adres olmazsa bütün işlemler durur beklemeye alınır diyorlar.ben artık ne yapacağımı şaşırmış durumdayım ssk yetkisini kullanarak bu adreslere karakoldan yada muhtarlıktan yada başka bir yerden ne bileyim vergi numarasından niye ulaşamıyor.anlayamıyorum bu durum çok saçma geliyor onlar bulamıyorsa ben nasıl bulurum patronun yeri belli yurdu belli işyerinde görüyorum ama tebligatlar geri dönüyor.