Selamlar;
Öncelikle geçmiş olsun,
Çok zor ve stresli bir döneme giriyorsunuz öncelikler bunu gözünüzü korkutmak için söylemiyorum ama gerçekten öyle bunları yeni yaşamış biri olarak yazıyorum. Siz dilekçenizi şiddetligeçimsizlik yada varsa farklı kusurları belirterek verebilirsiniz. Ama olayları gayet açk vee net yamanız gerekmektedir. Olaylarıda tanıklarla ve delillerle ispatlamanız gerekecektir. Karşı taraf boşanmak istemiyorum derse bu çekişmeli boşanmaya girecek vede süreç uzacaktır. Bu süreçte hakim muhtemelen ilk duruşmadan sonra sizin gelirinize gör tedbir nafakası bağlayacaktır. Bu mahkeme sonuçlanana kadar devam edecektir. Size tavsiyem gücünüz yetiyorsa bir avukat bulmanız yoksa karşı taraf istemiyorsa bayağı zorlaırsınız. Avukatınızada olayları ve geçimsiliğiniz varsa hakaretlerinizi varsa aldatılma vb. konuları net bi şekilde tanıklarlarınızla birlikte anlatmanız gerekecektir. Tabi sizin de benzer kusurlarınız varsa bu durum farklı boyutlara gidecektir. Ama çıktığınız yolda kararlıysanız size ik önerim bir avukat tutmanız.
Tekrardan geçmiş olsun, dilerim tez zamanda sıkıntılarınıza çözüm bulursunuz