Haber pek güvenilir değil.
Printable View
Haber pek güvenilir değil.
Haberlerin her zaman için doğru olabileceğine inanabiliyor musunuz? o dediğiniz haberler, kaza duyulur duyulmaz yapıldı. Dün akşam epey okudum, hiç de inandırıcı gelmedi. Aynı kaynaklar yine arama-tarama faaliyetleri için de birçok yorumda bulundular fakat diğer kaynaklar öyle demiyordu. Olamaz öyle bir şey... Anlaşılan o ki hava şartları nedeniyle yer tespitinde yetersizlikler veya aksaklıklar yaşandı.
Kurtarma çalışmaları hakkında kuşku yok yalnız , madem hava koşulları o kadar kötüydü , uçuşa nasıl izin verildi o tartışılır, sanırım asıl ihmal burada!
İhmal konusu hakkında: http://www.haberturk.com/haber.asp?i...&dt=2009/03/26
Bir de
''Genelkurmay Başkanlığı'na ait 4 Skorsky helikopter ve bir Casa uçağı,
Emniyet Genel Müdürlüğü'ne ait H-60 tipi bir adet helikopter,
Doğal Afet Kurtarma Taburu'ndan (DAK) 12'şer kişilik 2 özel tim, 345 jandarma, subay, astsubay, erbaş,
Kahramanmaraş Sivil Savunma Birlik Müdürlüğü'nden 129 personel, 17 araç,
Adana Sivil Savunma Birlik Müdürlüğü'nden 27 personel, 8 araç ve 1 arama köpeği, 897 geçici köy korucusu, 60 Akut personeli."
http://www.internethaber.com/news_de...=185396&page=3
Ne mucizeler vardır, yine de umut kesilmez!
ÜÇ KİŞİDEN VUCUT ISISI SİNYALİ
NASA'da çalışan tanıdık mühendis ayrıca enkazdan üç kişinin vucut ısısı sınyali alındığını da bildirdi.
Bu bilgilerden sonra BBP Kriz masasının girişimi ile Bursa'dan 20 kişilik arama kurtarma ekibinin acil olarak bölgeye yönlendirildi. Uçakla yola çıkan timin ise bölgeye ulaşmak üzere olduğu öğrenildi.
Tüm bu gelişmelerden sonra BBP Genel Başkan Yardımcısı Üzeyir Tunç cafesiyasete bir açıklama yaparak "Helikopterin enkazına kriz masasının kurulmasına rağmen yaşanan bürokratik hantallık yüzünden ulaşamadık. Kriz masası kurduysanız başına da başbakanlık müsteşarını getirdiyseniz bunun anlamı bürokratik işlemlerin azaltılmasıdır. Ancak ne yazıkki bürokratik engelleri aşmakta büyük güçlük çekiyoruz. Başbakanlıktaki kriz masası ile bir türlü hızlı bilgi alışverişi yapamıyoruz." dedi.
http://www.sonsayfa.com/Haberler-bbp...er-105182.html
http://www.haber7.com/haber/20090327...ag-iddiasi.php
http://yenisafak.com.tr/Politika/?t=...9&c=2&i=177432
Nihayet bulundu ancak neye yarar? Çok yazık! Allah rahmet eylesin. Ailelerine sabır versin.
Yıllarca havasını soluduğum coğrafyanın bir insanı...
Bilirim o toprakların
milliyetçiliğini,
vatan sevgisini,
bu yolda olan insanlara karşı bağlılık ve saygısını...
Bu duygu ve düşünceler
Uzun Hasandan gelir
Pir Sultandan gelir
Hacı Bektaştan gelir
Şeyh Bedreddinden gelir
Yunustan gelir...
Karacaoğlandan gelir
Muharrem Ertaştan gelir
Aşık Veyselden gelir
Duydu da duymamazlıktan mı geldi bilmem ama
NAZIMDAN GELİR...
Bilirler "başkaları" da kimlerden geldiğini...
Ama işlerine gelmez...
Bu yağız delikanlıların kulaklarına fısıldayacak "fesatlar"ı ve "fitneler"i bulurlar...
Oynarlar bu yağız delikanlıların gönülleri olan
VATAN ile
ULUS ile
TOPRAK ile...
Oynarlar oynarlar da sonra gidip kullanılmış biri gibi atarlar hücrelere...
Sonra yine oynarlar gönülleriyle...
Ahhh ki ne ahhh...
Şimdilerde artık ölmek gerek bizim o coğrafyada
GERÇEKLERİ GÖRMEK İÇİN...
Görüyor musun ey güzel coğrafyamın yağız delikanlısı MUHSİN?
Görüyor musun KİM ŞEYTAN, KİM MELEK?
Görüyor musun
17 kazadan sonra kullanılmışlığın böylesini...
Seni duyar gibiyim:
"Keşke hücremin soğuk betonunda üşüyerek ölseydim"
"Keşke felek ilkinde alsaydı canımı"
"Keşke..."
"Keşke..."
Keşke bir de "Alperen"lerine ulaşabilseydin...
Onlara GERÇEKLERİ fısıldayabilseydin...
Tanrı, bizim o coğrafyanın insanının yüreğinde bulunan VATAN, ULUS ve TOPRAK SEVGİSİni, fesat fitnenin elinde oyuncak olmasına ve o yüreklerin sorgulanmasına asla izin vermeyecektir...
IŞIKLAR İÇİNDE UYU MUHSİN...
VESSELAM!
Korucu: "Kaza günü ihbarda bulunduk"
"Üç gün önce biz o bölgeye gittik, kablo kokusu aldık. Tipi var diye korkup döndük. Söylediğimizde gidilseydi, o muhabir arkadaş kurtarılmış olurdu" dedi. Selim Işık, şunları söyledi:
"Kaza olduğu gün saat 15.15 civarı Sisne köyü yakınlaırnda köylüler büyük bir ses duymuş. Köyden Yaşar Özhan bana iletti. O bölgeye gittik, kayalıkların üzerinde çamlar arasında bir enkaz gördük. Kablo kokusu geliyordu. Sonra kurtuldular diye duyduk. Tipi de olunca korkup döndük.
Sonradan bulunmadığını öğrendik, bunun üzerine ertesi gün Göksun'da Büyük Birlik Parti yöneticisi K. Yavuz ile Muhsin Bey'e bildirdik gördüğümüzü. Genel Merkez'e de izah ettim. Bu bölge aranmayınca Başbakan geldiğinde korumalara da iletildi. Ama kendisi ile irtibat kuramadık. Orası 2 bin metre yükseklikte bir yer. Bu sabah 05.00'te tekrar o bölgeye çıktık. 500 metre kadar yaklaştık. Pervane kopmuştu. Çok zor bir yer. Kayanın başı, çamlık. Çok yorulmuştuk, döndük."
http://www.ekolay.net/Haber/Haber.as...HaberID=604472
:rolleyes:
Ne dense boş artık...
Umarım bu haber de doğru değildir!
Yine canlar yandı hem de ne canlar. 6 tane iyi yetişmiş vatandaşın canı. Adam gibi adam derler ya hem de adam gibi siyasetci. Sayın YAZICIOĞLU işte tam bu sözleri kullanabileceğimiz ender siyasetci. ALLAH C.C rahmet eylesin. Sağlığında belki anlamadık seni değerini bilemedik ama itiraf edeyim ki daha toprağa vermeden o nazik bedenini. Özler olduk seni. Bilmiyorum kaza ve kaderni ama ecel ne zaman nerede amansız yakalayacak bilinmiyor. Seçim çalışmasında ilk defa istemeyerek bindiğin o helikopter yasa boğdu tüm ülkeyi. Hele İHA muhabirinin yardım feryatları vicdanı olan herkesin vicdanını titretti. Sayın başkanım bu dünyada çok çile çekmiş umarım ahiret hayatıda bir o kadar güzel olur. Allah rahmet eylesin.
Ben üşüyemiyorum reis
içim ciğerim yanıyor
ağlamak istiyorum ama
gözyaşı pınarlarım kurumuş ağlayamıyorum
alperenler ağlar mı reis?
evet reis ben üşüyemiyorum
hislerimi kaybettim
tam tersine içim ciğerim köz oldu
yanıyor
ALPERENLER ağlar mı reis?
ağlamak istiyor
ağlayamıyorum reis
tek hissettiğim ciğerimin yanması
ALPERNLER ağlar mı reis
dileğin gerçekleşti reis
SONSUZLUĞUN SAHİBİNE ULAŞTIN
PEYGAMBER ÇİÇEKLERİYLE
evet reis ben de
kendimi dinlemek istiyorum
sonun sonsuzluğunda
ALLAHTAN GANİ GANİ RAHMET DİLİYORUM
MEKANIN CENNET YOLDAŞIN PEYGAMBER EFENDİMİZ(S.A.S) OLSUN
ADAM GİBİ ADAM
KOCA REİS
-------------------------------------------------------------------------------------------
"ALLAH RAHMET EYLESIN, BUYUK ADAMDI,
HAYATTA IKEN, DEGERI BILINMEMIS.. (niceleri gibi)
MEKANI CENNET OLSUN, INSAALLAH.!!!"
Necip Fazilin dedigi gibi:
"Bu dâva hor, bu dâva öksüz, bu dâva büyük!..
.....
İnsandır sanıyordum mukaddes yüke hamal.
Hamallık ki, sonunda, ne rütbe var, ne de mal,
Yalnız acı bir lokma, zehirle pişmiş aştan;
Ve ayrılık, anneden, vatandan, arkadaştan."
Zafer Hak'kin ve Hak'ka inananlarindir!...