avukat arkadaşlar davanızın red edileceğini söylerken, sizin red edilme ihtimali var mı diye sormanız tuhaf olmuyor mu
Printable View
avukat arkadaşlar davanızın red edileceğini söylerken, sizin red edilme ihtimali var mı diye sormanız tuhaf olmuyor mu
Dava Neden Reddedilsin Ki!bu Yolu Bana Gösteren Dava Hakimi.yoksa çok Bildiğimden Dolayi Değil.
Sayın öğrtemen29,
Dava konusu aynı olan iki dava aynı anda görülmez.Sonra açtığınız dava önceki açmış olduğunuz dava kesinleşmiş omadığından ötürü derdestlik iddiası ile reddedilir.Siz birinci davadaki mahkeme kararını tebliğe çıkararak kararın temyiz edilmemesi suretiyle veya temyiz edilmesi halinde temyiz sonucuna göre kararın kesinleşmesini sağlamalısınız.Eğer kesinleşme boşanma yönünde olursa zaten boşanmış olduğunuzdan yeni bir davaya gerek olmayacaktır.Eğer aksi yönde bir kesinleşme olursa yeni boşanma davası açarsınız...
Saygılarımla..
Sordugunuz soru detaylı olarak birkac kez cevap verilmiş olmasına ragmen aynı seyleri soruyorsunuz .Size tavsiyem bu işi bir avukat aracılıgıyla takip etmeniz iyi günler
Mahkeme Tebligati Elime Ulaşti.eşim Karari Temyiz Etti.bu Kararla özür Tayini Isteyebilir Miyim?karar Geçerli Mi? Tamam Temyiz Karari Gelmedi.ancak Bu Belgenin Tayin Için Hiçbir Hukuki Geçerliliği Yok Mu?
Sayın öğretmen29,
Kesinleşmemiş bir boşanma ilamına dayanarak atamanız yapılmaz, kararın kesinleşmesi gerekmektedir.
Saygılar...
oh ne ala memleket. eşini boşa kararı al sonra tekrar biraraya gel
karıdan bıkınca biz nasılsa boşanmıştık diye tebliğe çıkar. Madem eşinle birleştin gidip davadan da vazgeçseydin ya. yaptığın dürüst bi şey mi. kanunen haklı olabiliersin ama kadına yazık ya
Kararlarlar Hep Ortak Alindi.kimseye Haksizlik Etmedim.hem O Zaman Tazminat Ve Kusur Yoktu.şimdi Mi Ortaya çikti.hem Beni Yargilamak Sana Mi Düştü.ayrintiyi Bilmeden Konuşma.
Hakim Derdestlik Isteğini Reddetti.dava Görülmeye Devam Ediliyor.temyiz Kararini Bekliyoruz.sorum
-daha önce Böyle Bir Dava Temyiz Edilmiş Mi?
-temyiz Sonucu Hakkinda Fikri Olan Var Mi?
-
Temiz sonucu hakkında dosyanızı görmeden bilgi vermek olanaksız.
Saygılar...