Cevap: Tüketici Mahkemesindeki Davam - 30 iş günü ve Sorumlu Disturubutor
Mahkeme kararını aldım. Davalılara da tebliğ edildi. Sormak istediğim birşey var. Şimdi davalılar temyize giderlerse benim para iadesini almak icin yargıtayın onamasını beklemem mi gerekir? Yoksa elimdeki mahkeme kararı ile icraya verip paramı alaiblir miyim?
beklemeden icraya verebilirisin
Alıntı:
Freelander2 rumuzlu üyeden alıntı
beklemeden icraya verebilirisin
bu kadar bekledin daha bekleme ver icraya.
sony lcd aldım 2 ay önce . lg ucuz diye almadım. iyi hem de ucuzdu lg. yani fiyatına göre ucuzdu.bakıyom bu lg çok yaygınlaştı en ucuzda o. atalarımız ne demiş. "ucuz etin yahnisi olmaz" . ucuz satılan mal kalite olarek iyi olsa da servisine iş yoktur. işte ayıp be. seni ne kadar uğraştırmışlar. yok o sorumlu yok bu sorumlu. ben olsam canlarına olurdum. ilgili bakanlıktan tut öhere yeer şikayet ederdim.
LG den uzak durun. 2 yıl araştırdım iyi ki LG almadım.
Tekrar merhaba,
Sonunda Yargıtay kararını verdi ve davayı onayladı. Bugunde bana tebliğ edildi. Fakat benim başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir. Kurban bayramında şehir dışına çıkmıştık, evimize hırsız girdi ve TV yi çaldı. Elimde polis tutanağı var. Şimdi ne olacak? kafam karmakarışık.
Sn. Metushaley, kararlı mücadeleniz sonucu yargılamada geldiğiniz nokta nedeniyle sizi tebrik ederim.
Son bilgilendirmenizin ardından uzun zaman geçmiş. Sonraki gelişmeleri henüz paylaşmamışsınız.
Sizin kusurunuz haricinde bir sebeple, dava konusu ayıplı malın başına bir iş geldiğinde, tüketici davanız sonucunda elde ettiğiniz değişim veya bedel iadei hakkınız ortadan kalkmıyor. Elinizde ayıplı maldan geriye ne kaldıysa onu iade etmekle yükümlüsünüz. Sizin olayda hiçbir şey kalmamış olması aleyhinize sorun olmayacaktır. Sonuç hakkında bilgi paylaşımında bulunursanız sevinirim. Hırsızlık olayı için ise geç de olsa geçmiş olsun.