Re: Boşanma sonrası anne ve baba çocuğu istemezse ne oluyor
Bireysel emeklilik sigortası yaptırmayı düşünüyorum ama bundan başka kimsenin nemalanmasını istemiyorum .
Aslında dardayımın böyle düşünmekte suçu yok .Suçlu olan çocuk esirgeme ve benzeri kurumlarının tüyler ürperten durumu.İstanbulda yaşarken karaköy civarlarında boru içerisinde yatan çocuklar gördüm gecenin soğuğunda karda kışta.İnan ki sen bende olsak şu hayatta o çocuklar gibi tek başına yapayalnız tiner çekmeden gecenin o ızdırabına dayanamayız.
Neyse bir hal çaresine bakılacak artık .Foruma mudavim olmuş (ne gereği varsa ) bazı kişilerin bu sıradan tavırları hoşuma gitmedi.İyi günler
Re: Boşanma sonrası anne ve baba çocuğu istemezse ne oluyor
Alıntı:
yldzz rumuzlu üyeden alıntı
ana-babanın istememesi durumunda çocuğa devlet sahip çıkar çıkmasına da.. bu ana-baba bunun bedelini nasıl öder işte orası meçhul... Bakamıyorum diye bir bahane yoktur. Hayatta herşeye hazırlıklı olunmaz.. Will smiht'in umudunu kaybetme filmini izlemişsinizdir belki..
Alıntı:
dardayım rumuzlu üyeden alıntı
Bana bıraksalar çözüm kolay KIZILCIK SOPASI derdi rahmetli dedem..
Alıntı:
tturcica rumuzlu üyeden alıntı
Bin türlü hali olan bir dünyada yaşıyoruz hastalığı var sağlığı var bin türlü hali var.Olurda annesi istemezse benim de durumum el vermezse çocuğun akibeti ne olur sorusuna kızılcık sopası cevabı tuhaf olmamış mı ?
Yaşadığınız olaylardan dolayı muhakeme yeteneğiniz bozulmuş sanırım sizin
Bu çocuk esirgeme kurumunu ve yetiştirme yurtlarını keyfinemi açmışlar insanlar. Demek ki gerekebiliyor.
Tuhaf cevaplar bekliyordum fakat bu kadar absurt bir cevap beklemiyordum
Alıntı:
tturcica rumuzlu üyeden alıntı
Bireysel emeklilik sigortası yaptırmayı düşünüyorum ama bundan başka kimsenin nemalanmasını istemiyorum .
Aslında dardayımın böyle düşünmekte suçu yok .Suçlu olan çocuk esirgeme ve benzeri kurumlarının tüyler ürperten durumu.İstanbulda yaşarken karaköy civarlarında boru içerisinde yatan çocuklar gördüm gecenin soğuğunda karda kışta.İnan ki sen bende olsak şu hayatta o çocuklar gibi tek başına yapayalnız tiner çekmeden gecenin o ızdırabına dayanamayız.
Neyse bir hal çaresine bakılacak artık .Foruma mudavim olmuş (ne gereği varsa ) bazı kişilerin bu sıradan tavırları hoşuma gitmedi.İyi günler
Kızılcık sopası konusunda ısrarlıyım.. Ama sizi kastetmediğimi bilmelisiniz. Yazdıklarımı okursanız şahsınıza yazılmış bir şey yok ortada.
Ama bu kadar alıngan olduğunuza göre yara ile gocunma ilişkisi sizde vücut bulmuş anlaşılan.
O kadar güzel bir konuyu gündeme getirdikten sonra (yani çocuk esirgeme kurumları, tinerciler vs) sıradanlığı bu kadar sıradan anlatmanız hoş olmamış.
Müdavemet ile muhatabiyet arasındaki son ilişkide bu mesajla noktalanmıştır. Bir daha muhatap olmamak üzere müdavimden sevgilerle..