Mezkur Msn konuşmasında kadının haksız tahrik' i de söz konucu bence.
Bu konuda ne düşünüyorsunuz sayın meslektaşlarım?
Printable View
Mezkur Msn konuşmasında kadının haksız tahrik' i de söz konucu bence.
Bu konuda ne düşünüyorsunuz sayın meslektaşlarım?
Evet hocam bencede öyle,ayrıca nedense bu konularda hep erkekleri suçluyorlar.
Ayrıca yardımcı olduğun için teşekkürler Av.Emrah Yavuzcan.
' Rıza, şikayet hakkını ortadan kaldırır. Dolayısıyla, kendi rızasıyla cinsel içerikli konuşmalarda bulunan kişinin, şikayet hakkı ortadan kalkmaktadır.'
Bu cevap çoğu şeyi anlatıyor zaten.
Yanlış anlamaya sebebiyet vermemek adına eklemek istiyorum;
Yukarıda yer alan düşünce, yalnızca MSN vasıtasıyla gerçekleşen cinsel içerikli konuşmadaki cinsel taciz suçu dolayısıyla yazılmıştır. Bu konuşmada her iki kişinin de 18 yaşını doldurmuş olduğu düşünülmüştür. Yoksa rızanın fiili hukuka uygun hale getirmeyeceği durumlar da elbette mevcuttur.
Başımıza msnde böle bişey gelirse nasıl suç duyurusunda bulunabiliriz neyi delil olarak sunacağız?Benim ARkadaşım 18 yaşından küçük Kendi rızasıyla cinsel içerikli konuşmuş 22 yaşında biriyle ama artık konuşmuyormuş çocuk bunu rahatsız ediyormuş şikayette bulunabilirm,yiz
Arkadaşlar birde msn deki konuşmalar microspft tarfından yada hotmail tarafından kayıt altına alınıyor mu?
Mesela diyeliki 2000 yılında arkadşımızla yaptığımız bir görüşmeyi savcılık telokomdan istese(artık nerden istiyor bilmiyorum) bu kayıtları çıkartabilirler mi?
Yani msnplus gbi programlarla kaydedilmiş yazışmalar hariç msn yazışmaları kaydediliyor mu?
Biligilendiriseniz sevinirim........
arkadaşlar benm spawnn arkadasımızın konusu hakkında şöyle bir sorum olacak ama karşı tarafla mesela konuşuldu üzerinden 1 2 ay gecti diyelim karşı taraf 1 2 ay sonra gidip şikayetçi olsa gene de polis bulabiliyor mu suçluyu? (benm bu konudaki bilgim şu: polisler galiba netten suçluyla konuşurken konusma esnasındaIPadresini tespit edebiliyorlar heralde kesin bir bilgm yokta) ayrıca bu meselenin şikayet zamanaşımı varmı? ayrıca şikayet gercekleştikten ne kadar süre sonra savcılık suçluyu bulabilir yani gözaltı olabilir? biraz karışık oldu ama yardımcı olursanız cok sevinirim