Re: Kasten Adam Yaralama (Darp)
Alıntı:
zor durum rumuzlu üyeden alıntı
merhaba arkadaşlar
trafikte arabamla seyir halindeyken başka bi araç önüme kırdı,önce bi anlam veremedim,sonrasında önümde ani fren yapmaya başladı araç,plakayı tanıyamadım ama bir ihtimal arkadaşım falan sandım ve sellektör yapıp solundan geçtim geçerken şahıs bazı el hareketleri yaptı,önünde ilerlemeye başladım sellektör yapmaya başladı arkamdan sürekli,bende yavaşladım önüme kırdı ve durdu.durmak zorunda kaldım,önüne çıktığım gerekçesiyle beni darp etti,hakaret ve tehtitde var olay sonrasında gereken şikayeti polise yaptım ve darp raporu aldım mahkeme gününü bekliyorum
olayda benim şahidim,kamera kaydı vs. yok
sizce avukat tutmalımıyım?
hakettiği cezayı alması için neler yapmalıyım?
ne kadar ceza alır?
Karşı tarafta hasar (darp) var mı?
arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz?
Slm,
Bir ay önce Türkiye'ye cenazeye gittim. Amcan ve üç oğlu beni cenaze evinde darp ettiler yüzümde ve vucudumda darp izi vardı. Polis'e şikayette bulundum aynı gün bana Dr. raporu aldırdılar basit yaralama şeklinde ayakta tedavi olacak gibi ifadeler kullanılmış. Bir gün sonra Hataneye gittim; İş görememezlik rapor'u aldım. On günlük rapor'u savcıya gönderdim. Avukat tuttum. Beni darp edenler kişiler ne kadar ceza alırlar? ikinci sorum beni darp edenler dört kişiydiler. Bunlardan ayrı ayrı tazminat davası acarak para alabilirmiyim..Nasıl bir prosüdür izlemem gerekli?
Saygılar