Demekki eşinizde acı çekmiş çok yalvardığına göre, Tam haliyle ayrılık gereçcesi neydi bu ilişkinizin? Eve geçmi geliyordunuz veya eşinizden habersiz bir yerleremi gidiyordunuz?
Printable View
Yok eve geç gelme , haber vermeden bi yere gitme gibi gibi sorumsuzca hiç bier şey yapmadım.Son derece sadık sorumluklarımı yerine getirdim.sadece haklı olduğum konularda sürekli kendimi savundum oda çok konuşuyor oldu(tabii bunu herkes yapar)
Ayrılmamıza sebeb kafalarımızın uyuşmaması ve balayında bile kavga etmemiz okadar diyeyim ama hep eşim herşeyi sorun yapıyordu ve hıncını benden alıyordu ve paranoyaktı.Aileciydi.Kendine güvenmiyordu.Maddi anlamda.güvensizlikler girdi.saygıyı yitirdik işte.
Evet değiştim pişmanım diye çok barışmaya çalıştı ama bi insanın huyu asla değişmez düşünce yapısı değişmez ve düşünün ilk eşyayı ayıran ve memleketini terketen beni deli gibi sevdiğini söyleyen eşim işte dengesizlik burda...
Sevi bukadar ucuz değil maalsef seven insan karşısında eşini hüngür hündür ağlatmaz değilmi?
Neyse...
Anlaşmadık yürütemedik yani.(kendini bana hep yalnış tanıtmış iyi göstermiş)
Evet benim hakkımda yalan yalnış şeyler söylerlerse hakim eşit kusur yükleyebilir...
Sanıyorum buraya yazmalıyım.. Ayrı konu açmaya gerek yok..
Ben sigortalı, asgari ücretle çalışıyorum. Kirada yaşıyorum ayrıca.. Adli yardımdan avukat talep edebilir miyim? İlgilenen herkese Teşekkür ederim.
Belirtmeyi unutmuşum; açacağım dava boşanma davasıdır.