Ya yoksa sizin mahkeme Beverly Hills te filanmıydı .Denizasil sosyetemisiniz diye soracam ama 800 ytl den filan bahsediyorsun o ihtimalde pek yok .:D
Printable View
Ya yoksa sizin mahkeme Beverly Hills te filanmıydı .Denizasil sosyetemisiniz diye soracam ama 800 ytl den filan bahsediyorsun o ihtimalde pek yok .:D
Gülüp gececekler ben bunu yazarsam.İşte sonunda sabır sabır dedik delirdi diyecekler.Benden once ne idiki benden sonra ne olsun.Zengin oldu otursun evınde nafakasını alsın parayıda faize yatırsın zaten kayserililer iyi bilirler işlerini.Mantık dıye bısey goremıyorum bana 2.5 senedır kızımı gostermıyolar her ay duzenlı nafakasını alıyor rahatsız etmıyorum babasının 4 tane evı var durumları benım 20 katım uzerınde ama hala benım kazandıgım uc kurusun peşindeler soruyorum cinnet gecirmeme ne kadar kaldı?
öncelikle geçmiş olsun deniz asil tanımasamda senin adına bir erkek olarak üzüldümgerçekten zor bidurum aynısı başıma gelecek diye düşünüyorum içimdeki hislerden dolayı eşimde öyle yaptı anlaşalım ama 20bin tl ödersin dedi vermedim şimdi dava açıyorum bakalım nasıl sonuçlanacak
Gülüp geçerlerse bir dilekçe daha yaz one munite one munite siz kayserililer zaten tazminat nafaka almayı iyi bilirsiniz dersin..
bazen gerçekleri söylemek ve anlatmak için deli olmak lazım bunu sadece sen değil william shakespeare da yapmıştır (dellenen hamlet ) kemal sunalda yapmıştır ( deli deli küpelide dellenen kaymakam vs vs )
Bırak dellendiğini sansınlar.Zaten bu gidişle delleneceğin ortada
Bana yardımcı olmak ıstegın gercekten taktir edilecek bır durum.sabır dıyorum ama nereye kadar hıc bır kanun bızlerden yana degılmıdır veya bu kanunlar yazılırken erkekler yokmuydu.
Benım yasam standartım artık yoksulluk cercevesıne gırdı dısarıya cıkmam ımkansız pekı bu adaletın hıc bır maddesınde bıze uygun bır kelıme cumle yokmudur.Benım yerımde kımsenın olmak ıstemeyecegı ıdam edılecek bır ınsandan farkım olmadıgı suphesızdır.Hayatım boyunca ona calısacagım belkıde ısımden ayrılmalı ve sıgortasız bır ıste calısmalıyım daha cok kazanırım sanırım en azından karnım doyar..
Denizasil e günaydın.Kadınlar tedrici olarak erkek neslini tahakkum altına alıyor.Erkekler farketmiyor bunu başlarına gelmeyince.
Kemal Gülden Anlamanın Gizemi sayfa 458 bul aç oku erkek neslinin başındaki felaketi
Belkide bir cozumu vardır bılemedıgımız.Ama sıtedekı avukat arkadaslar sesimizi duymamaktadırlar.
Kendimi baska bır kısıye borclandırıp kendımı ıcraya vermelıymısım o zaman benden alacakları tazmınat sıraya gırmekteymıs.o borc ne zaman bıterse ornegın 20 sene ..yanı benden alacakları tazmınatı 20 yıl beklemek zorunda kalacaklarmıs.bunun sonucunda ise pazarlık yapma olasılıgı cok buyuk olacakmıs.
deniz sen kabenin damındanmı düştün
vardır bu işinde bir püf noktası yeter ki geç kalma
İsmini bile bilmiyorum ama arkadaşım cok yardımcı oluyosun senın verdıgın metnı duzeltıp yollayacagım insan hakları mahkemesıne..ordanda bı tazmınat gelırmı dıye korkuyorum:)
Saol gercekten.Daha kabeye gitmedim ama bizim evin damından bı kac defa dustum..kadın kadındır ayırt etmem cunku hepsi aynıdır varsa aksını ıddıa eden cıksın karsıma...Bu arada Deniz ben...
deniz bey önce geçmiş olsun diyorum gerçektende bende çok üzüldüm durumunuza yasalar hep kadından yana kadın ne yaparsa yapsın çocuğunuz varmıydı sizin gerçi sizin yazılarınızı hep okuyorum siteye girdiğimde ilk sizi bulmaya çalışıyorum.Evet dediğiniz gibi maaşınıza daha önce haciz koydursaydınız sırayı beklerdi ama geçmiş hep bilinçsizlikten başımıza geldikten sonra herşeyi öğreniyoruz sizin avukatınız varmıydı.Bizim avukat vardıda ne oldu?erkek kardeşiminde boşanma davası devam ediyor annemin vermiş olduğu parayla araba aldı iş yapması için kendisi işsiz.Ben avukatada kardeşimede arabaya tedbir koydururlar dedikçe avukat hayır efendim neye istinaden koyduracaklar dedi ve ilk duruşmada tedbir koydurdular arabanın yarı hissesini istiyor oysaki kişisel mala giriyor tabi avukat dondu kaldı.Avukatımızın bir çok yanlış bilgilendirmesi oldu şimdi onu feshetti başka av.tuttu.20.000 tl tazminat kendisi ve çocuk için 500 L nafaka istediler hakim sadece çocuğa 200 L tedbir nafakası bağladı birikmiş nafaka borcunuda icraya vermişler her an icra bekliyor.Hem çoocuğunu göremiyor hem nafaka ne güzel.İnsan hakları mahkemesine başvurun derim.adalet bakanlığının sitesinden de adınıza herheangi dava varmı bakın icra vs. nafakanın düşürülmesi talebindede bulunabilirsiniz asliye hukuk veya aile mahkemesine inş.güzel şeyler olur adınıza ve bizede ..:(