Re: Kadın sürücülerin trafikte tehlike saçtığı söylenir - Gerçekten de öyle mi?
Alıntı:
Gökhan Kartal rumuzlu üyeden alıntı
Bir de bayanların trafikte aynaya bakarak saç düzeltme, makyaj tazeleme olayları var.
Bu gün kadınlar günü ama... Var olanı da söylemeden edemedim.:p
Gazap'ıma uğrayabilirsin demiştim gerçi...:)))))
Ya siz erkekler ellerinizde cep telefonuyla uzun süre konuşup kaza yapmıyor musunuz?
Alıntı:
FUTURE rumuzlu üyeden alıntı
Gazap'ıma uğradın demiştim gerçi...:)))))
Ya siz erkekler ellerinizde cep telefonuyla uzun süre konuşup kaza yapmıyor musunuz?
Cep telefonları bayanların da erkekler kadar kullandığı evrensel nitelikli bir teknolojidir Sayın Future.:)
Alıntı:
Gökhan Kartal rumuzlu üyeden alıntı
Cep telefonları bayanların da erkekler kadar kullandığı evrensel nitelikli bir teknolojidir Sayın Future.:)
Teknoloji bazen kötüye de kullanılabiliyor ama..
Trafikte üstümüze süreni mi yoksa sıkıştıranı mı istersiniz. Bayan sürücüler tamam dikiz aynasını ruj tazelemek için de kullanıyor olabilir ancak biz bunu sadece kırmızıda duruken yapıyoruz seyir halindeyken değil:o Buna ek olarak hız limitlerine ve tüm trafik kurallarına uymaya çalışmamız galiba erkek sürücüleri çileden çıkarıyor olabilir. Ya daha kırmızıdayken ardımızdan korna çalınmasına ne demeli. Valla ilk günler üstüme sürenlerden krokardım ama artık ben de üstlerine sürüyorum, korkan noolsun:o
Yine de en az kazaya karışan bayan sürücülerdir, kıymetimizi bilinnnnn:)
Dünya kadınlar gününde bari yapmayın hiç mi acemi erkek sürücü görmedik sanki:) Tabi canım erkekler doğarken ellerinde ehliyetle doğuyolar ya:o