mustafa558 rumuzlu üyeden alıntı
Merhabalar Annemden Bana Ve Diğer Iki Kardeşime Kalan Evdeki Bulunan şahsi Eşyalarimi Kardeşim Kasten Kundakladi Ve Bizde şikayetçi Olduk Olay Yeri Inceleme Ekipleri Tutanak Tuttu Daha Sonra Savcilik Yanginin Kundaklama Değil Elektrik Kontağindan çiktiği Ifadeseyle Sonuçlandi Fakat Evde Elektrik Yok Ben şahsen Elektriği Olyadan Bir Hafta önce Tedaş A Müracat Ederek Kestirdim Elimde Belgeside Mevcut Ve Evin Kapisi Kirilmadan Anahtartla Açilarak Ev Kundaklanmiş Sonuç Dilekcesinde Baska Bir Savciliga Itiraz Edebilcegimiz Yaziyordu Ve Itiraz Ettik Ama Karari Veren Savcilik Dosyayi Itiraz Savciliğina 2 Aydir Göndermiyor Acaba Itirazimiz Kabul Olurmu Ayrica Kardeşim üstüne üstlük Bana Eskiye Dönük Kira Davasi Açmiş Bu Konu Hakkinda Ne Yapabilirim Bana Yardimci Olursaniz çok Sevinirimev yandıktan hemen sonra polis cagırdık evdeki çekyatın üzerinde gazete kagıdı yakılmıs yangın ordan çıkmıs polis bunu tutanak altına aldı elektrikle ilgisi yok kira konusunda ise nisan ayında duruşma olacak babam 1988 yılında vefat etti bana 2 kardeşime ve anneme 1 er hak verildi ayrıca annemin üzerine benim bulundugum kat ve ölene kadar oturma hakkı verildi dava dilekcesinde kardeşim 2003 ylından bu yana kira talebinde bulunyor annem 2008 yılında vefat etti