Bİrşey daha sormak istiyorum.
Bu madde okul müdürünün insafına kalmış birşey mi ?
Sonuçta okula kayıt formu. Göz dağı edebilir mi ?
Printable View
Bİrşey daha sormak istiyorum.
Bu madde okul müdürünün insafına kalmış birşey mi ?
Sonuçta okula kayıt formu. Göz dağı edebilir mi ?
Okul müdürünü bağlayan yönetmelik, genelge, yasalar var.
Müdür öncelikle onları uygulamak zorundadır.
Merhaba, ben kimlikte 04/06/1982 doğumluyum evde doğmuşum ama anem yanlış yazıldığını sözylüyor 6 kardeşiz ve sadece abimin ve en küçük kardeşimin doğum tarihleri doğru yazılmış abimde evde doğmuş en küçük kardeşim hastane de doğdu annem abimle benim aramda 6 yıl olduğunu söylüyor abimden sonra 6 yıl istedikleri halde çocukları olmamış abim 08/10/1977 doğumlu buna göre hesap yapınca benim 83 doğumlu olmam lazım benden sonraki kız kardeşimle aramda 1 yaş varmış küsüratta olabilirm ama kimlikte 84 lü gerçek yaşımın tespiti için kemik testi insaı olduğu yaştan büyük gösterir mi en çok kafama takılan şey bu tv de duymuşlar kimlikte 12 yaşında olan bir kızın kemik yaşı 19 çıkmış acaba ailemi yalan beyanda bulunmuş yoksa kişinin beslenmesi kemik yaşını olduğudan fazla gösterir mi
böyle bir davayı babam olmadığı için anneme mi açmalıyım
kazanma şasım ne kadar
tüm masraflar hakkında bir bilginiz var mı
teşekkür ederim
Merhaba, 30/12/1987 doğumluyum. 1990 yılında annemin soyadından nüfusa bu doğum tarihimle yazdırılmışım. Sonradan mahkeme kararıyla babamın nüfusuna geçmişim. Şimdi nufus tarihimi 2 gün sonraya yani 01/01/1988'e aldırmak istiyorum. Mümkün müdür?