Re: Sevgili forum yöneticileri,yardımsever arkadaşlar
Alıntı:
ozgemiciler rumuzlu üyeden alıntı
Madem sorulan sorulara yardımcı olamıyacaksınız,bu siteyi niye yaptınız?Siz nasıl insanlarsınız,yardım severlik bumu,alın forumunuzu başınıza çalın ozaman.
Alıntı:
ozgemiciler rumuzlu üyeden alıntı
sevgili forum yöneticileri,yardımsever arkadaşlar
Forumunuza çök basit bir soru yazdım ve birkaç iyiliksever arkadaş okurda belki yardımcı olur diye bekledim fakat,yozlaşmış ve insanların sorunlarıyla dalga geçen bir siteye istemeden üye olduğumu farkettim.62 kişi okuyor fakat bir tek kişi bile tenezzül edip bir cevap yazmıyor.ama konu sapık bir konu olunca herkes birbirinden çok ahkam kesiyor.ben pişman oldum benim kaydımı silin arkadaşlar.
Sizi memnun edemediğimiz için özür dileriz. Zira otomatik hukuki cevap verme makinemiz arıza yaptığından bu aksaklıktan biz sorumluyuz.
Ancak BASİT BİR SORU yazdığınıza göre cevabını da biliyorsunuz demektir. Neden sitemizi test etme ihtiyacı duydunuz? Yoksa siz yeni tesisatçı mısınız?
Konunuz sapık olmadığından bu kadarlık yanıtla yetiniyorum, kusura bakmayın!
Hukuki net kimseye hizmet etme taahhüdünde bulunmamıştır!
Bu da ayrı bir değerlendirme....
Ama en çok şu yazıya güldüm;
Sizi memnun edemediğimiz için özür dileriz. Zira otomatik hukuki cevap verme makinemiz arıza yaptığından bu aksaklıktan biz sorumluyuz.
Ancak BASİT BİR SORU yazdığınıza göre cevabını da biliyorsunuz demektir. Neden sitemizi test etme ihtiyacı duydunuz? Yoksa siz yeni tesisatçı mısınız?
Konunuz sapık olmadığından bu kadarlık yanıtla yetiniyorum, kusura bakmayın
Bakın bu iyi fikir.... Ama otomatik hukuki cevap verme makineleri lütfen parayla hizmet versin.... Baro ücret tarifesi ile çalışsın..:))
Hımmm hertürlü eleştiriyi kabül edebildiğinize göre gerçekten ciddi bir forum.
Alıntı:
phlio rumuzlu üyeden alıntı
Hımmm hertürlü eleştiriyi kabül edebildiğinize göre gerçekten ciddi bir forum.
Eleştiri kabul edebilmek ve öz eleştiri yapabilmek ciddi meziyetlere sahip olmayı gerektiririr. Ben Hukuk siteleri arasında bu güzel meziyetleri en çok hukuki.net'te gördüğüm için bu sitedeyim.:)
Şikayetçiyim... Site alışkanlık yapıyor, işe güce konsantre olamıyorum... :))
Öncelikle bu siteyi kuranlara ve hizmet verenlere çok çok teşekkür..İyiki varsın hukuki net... Allah herkesin gönlüne göre versin... Hukuki netten yaralanmaya Bilgi edinmeye devam...
:o "Bu arada şiirlerimi okumayı ve yorumlamayı unutmayın" :p :)