Kişisel kızgınlıklarınızı çocuğunuza yansıtmamanızı öneririm. Anne yanında daha iyi yetişebilir ve siz manen ve maden destek olmanız gerekmektedir. bunu bir mecburiyet olarak değil sevgiyle yapmanızı dilerim.
Printable View
Kişisel kızgınlıklarınızı çocuğunuza yansıtmamanızı öneririm. Anne yanında daha iyi yetişebilir ve siz manen ve maden destek olmanız gerekmektedir. bunu bir mecburiyet olarak değil sevgiyle yapmanızı dilerim.
O taşlar hep içimizde ama yapacak birşeyler var.Mesela ne var???
İcra yolu ile çocuğumuzu görmek var.
Biliyorum bende aynı durumdayım.Çocuğumla aynı şehirde yaşamıyorum.Daha düne kadar icra marifetine rağmen çocuğumu benden kaçırıyorlardı.Bendeki yıkımı düşünün...Hem nafaka ödüyorum,hem yol parası ödüyorum,hem icra mas
raflarını ödüyorum üstüne üstlük on saatlik yoldan geliyorum ve çocuğum kaçırılıyor...
En sonunda icra ceza mahkemesine dava açtım.Artık kuzu kuzu gösteriyorlar.Bu arada dava açmak için sadece 40 TL masraf yapıyorsunuz.Aynı zamanda çocuğunuzu görmek için yaptığınız masrafları çocuğunuzu görememeniz durumunda icra dairesi yoluyla tekrar geri alabiliyorsunuz.Bu en son söylediğim icra masraflarını avukat yoluyla tahsil ederseniz bu miktara ayrıca vekalet ücretide ekleniyor.
Herkesi aynı kefeye koymak olmaz ama çocuğunu babasından kaçıran kadınlar bunları hak ediyor...