Re: Eşin rızası olmadan sınava girip başka şehirde okumak boşanma nedenimidir?
Alıntı:
Av.Emrah Yavuzcan rumuzlu üyeden alıntı
Evi terk nedeniyle boşanma davası açabilirsiniz ki, fiil gerçekleşmeden, yalnızca isteğin mevcudiyeti dolayısıyla açılan bir boşanma davasının reddi gerekmektedir. Uzlaşmaya çalışınız.
Emrah bey size bir sorum olacak temyiz için gerekçeli kararımız çıktı.yerel mahkemede bulunan dosyanın aslımı gidiyor yargıya..bunu sormamın nedeni boşanma davası sürecinde iftiradan dolayı suç duyurusunda bulunmuştum savcılıkta incelenmekteydi ve karakola ifadeler verildi deliler resmi olarak bu suç duyurusu dosyamda yer almakta o dosya boşanma davası dosyamın içinde olmasından dolayı savcı mahkeme aşamasına getiremedi...bu durumda benim suç duyurusu dosyamın yargıya gitme durumu olur mu böyle bir durumda ne yapmam gerekir..çünkü benim onları sıkıştırma için son şansım bu cevaplarsanız sevinirim teşekkür ediyorum...
Re: Eşin rızası olmadan sınava girip başka şehirde okumak boşanma nedenimidir?
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Okumak için Rıza Ahmet Mehmet değil, istek gerekiyor.
Eşiniz okumak için sınava girdi diye boşanma davası açamazsınız.Okumak için sizden izin almak zorunda değil.
size bir sorum olacak temyiz için gerekçeli kararımız çıktı.yerel mahkemede bulunan dosyanın aslımı gidiyor yargıya..bunu sormamın nedeni boşanma davası sürecinde iftiradan dolayı suç duyurusunda bulunmuştum savcılıkta incelenmekteydi ve karakola ifadeler verildi deliler resmi olarak bu suç duyurusu dosyamda yer almakta o dosya boşanma davası dosyamın içinde olmasından dolayı savcı mahkeme aşamasına getiremedi...bu durumda benim suç duyurusu dosyamın yargıya gitme durumu olur mu böyle bir durumda ne yapmam gerekir..çünkü benim onları sıkıştırma için son şansım bu cevaplarsanız sevinirim teşekkür ediyorum.
Re: Eşin rızası olmadan sınava girip başka şehirde okumak boşanma nedeni midir?
hem boşanmak istiyorsun hem de bayanın ayakları üstündü durmasını istemiyorsun. böyle dava açılırsa yine red olur.