Re: Savcılığa suç duyurusu
Nette Taniştigim Bir Bayanla Telefon Yolu Ile Sohbet Ediyorduk.ben Kendisini Bekar Saniyordum Fakat Evliymiş.eşi Konturlu Cep Telefonun Gsm şirketinden Dökümanini Cikartmiş Ve Benim üzerime Kayitli Olan Telefon Numaram Dökümanda Fazlasi Ile çikmiş.şimdi Bu şahis Benim Hakkimda Ne Gibi Yasal Bir Yol Izleyebilir.benim Kim Olduğumu Savci Kendisine Söyler Yada Msj Içerigini Dosya Halinde Kendisine Sunarmi.ben Kendimi Nasil Savunabilirim.yardimci Olursaniz Sevinirim..onunda Yuvasi Dagilsin Istemiyorum.
ben ceza aldım karar su sekilde:basit tıbbi müdahale ile giderilebilir nitelikte kasten yaralama eylemine uyan 5237 sayılı tck.nun 86\2 maddesi geregince sucun işleniş biçimi meydana gelen zarar ve tehlikeni agırlıgı ile sanıgın guttugu amac ve saike gore takdıren sanıgın 5 tam gün para cezası ile cezalandırılmasına 5237 sayılı tck.nun 62. maddesi geregince sanıgın gecmısı ıle yargılama surecındekı davranısı lehıne takdırı ındırım nedenı sayılmakla verlen cezasında taktıren1\6 oranında ındırım yapılarak sanıgın 4 tam gun adlı para cezası ıle cezalandırılmasına sanıgın 4 tam gun adlı para cezasının 5237 sayılı tck.nun 52\2 maddesi geregince karsılıgı taktıren 20 ytl olmak uzere 80 ytl adlı para cezası ıle cezalandırılmasına karar verılmıstır.ben astsubaylık kursuna bvaslıycam mart ın 20 sınde ve bu ceza benım sıcılıme yenı gectı okulun haberı yok henuz guvenlık sorusturmasında bana engel olur mu okulun sartı soyle:Taksirli suçlar hariç olmak üzere, affa ve zaman
aþýmýna uðramýþ yahut para cezasýna çevrilmiþ
veya ertelenmiþ, hükümlülüklerine iliþkin kayýtlarý
adli sicilden çýkartýlmýþ olsa bile, bir suçtan
hükümlü veya soruþturma altýnda olmamak, bu sart benı engellıyor mu
Alıntı:
a.yigit rumuzlu üyeden alıntı
Eğer düşünceniz şikayet etmeliyim,başka türlü çözemiyorum, ise ;o zaman gidin şikayet edin.Savcı ya kabul edecek veya reddedecektir.
yani bu konu hakkında kesin bir hüküm yok öyle mi yani demek istediğim geri alınan bir şikayetten sonra tekrar şikayet yaplabilir değil mi
crazyboy05 hiç birşey olmaz güzel kardeşim içini ferah tut okuluna devam et. bende benzeri şeyler yaşadım ve hala meslekteyim gerçi ben emniyetteyim ama 657 herkeze:) içini ferah tut herkez yaşabilir kavga dövüşü yani o yüzden taksirli suçları ayrı tutuyolar. hadi hayırlı olsun mesleğin