Takip tutarı ne kadar?
Printable View
Takip tutarı ne kadar?
62 TL...
Eğer onların politikasını kabul etseydim ayda en fazla 3 TL fark ödeyerek 30 TL ödeyecektim. Şimdi onlar tahminim 2002 tarihi olsa gerek o sözleşmedeki maddelere güveniyorlardır. Evde sözleşmeyi arıyorum ama bulamadım.
bahsettiğim dilekçeyi yazmadım, bir avukata danıştım, o da bir itiraz metni hazırladı. götürüp verdim, dosyadan evraka fotokopi aldım, itirazı teslim ettiğime dair de imza aldım. artık dava açmalarını bekliyorum.
acaba davayı ne kadar süre içinde açabilirler? faiz binsin diye bekletebilirler mi?
Faiz binsin diye bekletme olmaz da bu tür büyük şirketlerin dosyası çok olur iş yoğunluğundan biraz zaman alabilir dava açmak isterlerse.
Ayrıca itirazın iptali bir yıl içinde açılabilir.
birkaç defa ödemem ve indirim için aradılar, borcum olmadığını söyledim.
bugün bir hukuk bürosundan bir avukat aradı, kamuda çalıştığım için yasal takip başlatıldığını ve 187 liranın maaşımdan kesileceğini söyledi. ortada herhangi bir dava yok ve hiçbir iddialarını kabul etmiyorum.
ayrıca adresime bir kağıt gönderdiklerini ifade etti. bu kağıt benim elime geçmedi.
şu aşamada ne yapmam gerekir?
İtiraz ile duran takibinizi kaldırmış olabilirler mi? Tebligat size değil de muhtara filan yapılmış haberiniz olmamış olabilirmi bilmiyorum. e-devlet üzerinden aleyhinize açılmış dava var mı sorgulayabilirsiniz. Dosyanıza bizzat gidip bakmanız belki daha doğru olur takibin devamına verilmiş bir karar varsa görmüş olursunuz.