Re: Boşanma davasından önce deliller ne olmalı
Alıntı:
reyhansay rumuzlu üyeden alıntı
sayın jüpiter bu forumdaki bilgi ve deneyimlerinize denebilecek herhangi birşey yok, ama madem burası bir hukuk sitesi, burada türk dil kurumu gibi davranmaya gerek yok. insanlar burada sıkıntılarını paylaşıp bilgi almaya çalışıyor. lütfen forum konusu ile ilgili birşey yazacaksanız buyrun. aksi halde lütfen vaktinizi boşa harcamayın. bu arada yazdığınız gibi eğitim cahilliğinizi almış..
Değerli üyeler dilerseniz şu baltalarınızı toprağa bir gömün.. Kör döğüşüne dönme ihtimali yüksek bir tartışma ortamına doğru sürükleniyorsunuz. Dilerseniz olaya bir başka açıdan bakalım.. Hepimiz aynı gemide yolculuk yapan birer insanız.. Hepimizin hedefleri var ve bu gemi yürürse, yol alırsa bu hedeflere ulaşabiliriz. O nedenle rakip değil ortak, muhalif değil müttefik olduğumuz bilinci ile hareket etmeliyiz. En nihayetinde forumda yer alan üye alan herkes mağduriyetinin giderilmesi ve sorularının yanıt bulması amacı ile burada. Bu düşünceden hareket ederek eleştirilerimizin yapıcı, söylemlerimizin saygılı olmasını temenni ediyorum.
Tekrar geçmiş olsun..
Alıntı:
sayın jüpiter bu forumdaki bilgi ve deneyimlerinize denebilecek herhangi birşey yok, ama madem burası bir hukuk sitesi, burada türk dil kurumu gibi davranmaya gerek yok. insanlar burada sıkıntılarını paylaşıp bilgi almaya çalışıyor. lütfen forum konusu ile ilgili birşey yazacaksanız buyrun. aksi halde lütfen vaktinizi boşa harcamayın. bu arada yazdığınız gibi eğitim cahilliğinizi almış..
Hayatta birşeyleri sürdürebilmek için,birşeylerden fayda sağlayabilmek için uyulması gereken bazı kurallar vardır.Mesela bu forumun başlıca kurallarından birtanesi imla kurallarına uymak ve Türkçe'yi düzgün kullanmaktır.
Hakeza evliliği sürdürebilmek içinde uyulması gereken bazı kurallar vardır.Bunlardan başlıcaları sevgi,saygı ve sadakattir.Zaten karşınızdaki insana güven duymuyorsanız bunun için herhangi bir delile yada bulguya ihtiyaç yoktur.Sizin ilk mesajınızdan anlaşıldığı üzere siz bu güven duygusunu kaybetmiş ve mal mülk derdine düşmüşsünüz.
Bu forum insanları hukuk konusunda aydınlatmak için tasarlanmış bir forumdur.İnsanlar burada hukuki boyuttaki tecrübelerini paylaşırlar.
Eğer canınız dedektifçilik oynamak istiyorsa size tavsiyem bilumum gazetelerde çıkan Mehmet Coşkundeniz'e ait aldatılan kadınların hikayelerini okumanızdır.Kaldıki Türkçe'yi düzgün kullanamıyorsunuz,okumayı nasıl yapacaksınız buda ayrı bir tartışma konusu....
Alıntı:
Jupiter_30 rumuzlu üyeden alıntı
Hayatta bir()şeyleri sürdürebilmek için,()bir()şeylerden fayda sağlayabilmek için uyulması gereken bazı kurallar vardır. ()Mesela bu forumun başlıca kurallarından bir()tanesi imla kurallarına uymak ve Türkçe'yi düzgün kullanmaktır.
Hakeza evliliği sürdürebilmek için()de uyulması gereken bazı kurallar vardır.()Bunlardan başlıcaları sevgi,()saygı ve sadakattir.()Zaten karşınızdaki insana güven duymuyorsanız bunun için herhangi bir delile yada bulguya ihtiyaç yoktur.()Sizin ilk mesajınızdan anlaşıldığı üzere, siz bu güven duygusunu kaybetmiş ve mal mülk derdine düşmüşsünüz.
Bu forum insanları hukuk konusunda aydınlatmak için tasarlanmış bir forumdur.()İnsanlar burada hukuki boyuttaki tecrübelerini paylaşırlar.
Eğer canınız dedektifçilik oynamak istiyorsa size tavsiyem bilumum gazetelerde çıkan Mehmet Coşkundeniz'e ait aldatılan kadınların hikayelerini okumanızdır.()Kaldı()ki Türkçe'yi düzgün kullanamıyorsunuz,()okumayı nasıl yapacaksınız buda ayrı bir tartışma konusu....
Hayırlı sabahlar diliyorum..
Alıntı:
dardayım rumuzlu üyeden alıntı
Hayırlı sabahlar diliyorum..
Tebrik ederim.Parantezleri güzel kullanmışsınız.Üç nokta ile ilgili bir çalışmanız varmı?
En güzel akşamlar sizlerin olsun...
Alıntı:
Sitenin girişinde yazım kurallarına uyulması gerektiğini belirten büyük puntolarla yazılmış ibareler var. kaldıki üye olurken şartları kabul ediyorum kısmındaki türkçe yazım kurallarına dahi uyacağınızı kabul ederek bu siteye giriş yapıyorsunuz .. sayın jüpiter sizi doğru yönde bilgilendirmeye ve uyarmaya çalışıyor çalışıyor ama siz inat ediyor gibisiniz...
Alıntı:
Tebrik ederim.Parantezleri güzel kullanmışsınız.Ünlem işareti ile ilgili bir çalışmanız varmı?
:iyi: :p saygılar üstadım
Alıntı:
erendoga rumuzlu üyeden alıntı
:iyi: :p saygılar üstadım
Eyvallah ;)
Alıntı:
dardayım rumuzlu üyeden alıntı
Değerli üyeler dilerseniz şu baltalarınızı toprağa bir gömün.. Kör döğüşüne dönme ihtimali yüksek bir tartışma ortamına doğru sürükleniyorsunuz. Dilerseniz olaya bir başka açıdan bakalım.. Hepimiz aynı gemide yolculuk yapan birer insanız.. Hepimizin hedefleri var ve bu gemi yürürse, yol alırsa bu hedeflere ulaşabiliriz. O nedenle rakip değil ortak, muhalif değil müttefik olduğumuz bilinci ile hareket etmeliyiz. En nihayetinde forumda yer alan üye alan herkes mağduriyetinin giderilmesi ve sorularının yanıt bulması amacı ile burada. Bu düşünceden hareket ederek eleştirilerimizin yapıcı, söylemlerimizin saygılı olmasını temenni ediyorum.
Tekrar geçmiş olsun..
Evet katılıyorum... Bunun üstüne ne denebilir ki..
Alıntı:
Değerli katılımcılar ben birşekilde boşanma davasına muhatab olan kişilerden yardım almak isiyorum. 3,5 yıllık evliyim ve eşimin psikolojik sorunlarından dolayı ayrılmanın eşiğindeyim. eşim işi gereği insanlarla sürekli içiçe ve beni aldatıyor diye şüpheleniyorum, taktir edersiniz ki eğer bunu ispatlarsam boşanma davasında hakkımı alabilirim diye düşünüyorum. ben ev hanımıyım, maddi olarak rahat değilim ve boşandıktan sonrada olmayacağım. eşimin gelir durumu bana göre oldukça iyi. iki evi ve arabası var. 1 kızımız var 1,5 yaşında. iddaalarıma yönelik henüz bir delilim yok ama kadınsal içgüdü demek doğru olur sanırım. eşimin bana eskiden gösterdiği ilgiyi göstermemesi, eve geç saatte gelmesi, tuhaf ve anlamsız cevapsız telefonlar vs. psikolojik sorunların bazıları şunlar. sebepsiz şiddet gösteriyor olması, herhangi bir şeye sinirlenip (mesela işine) gelip evde bana kan kusturması gece söylediklerini sabaha inkar etmesi, fazlaca alkol alması gibi. mal varlığının sadece 1 evini evli iken aldı onun dışındakiler önceden alınmış mallar. yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
Şüphelerinizin ispatı şart.Resim gsm den görüşme trafiği v.b bir çok şey.Haklı olabilmek için davanızda bunlar v.b kanıtlar bulmalısınız..Geçmiş olsun.
Alıntı:
Tebrik ederim.Parantezleri güzel kullanmışsınız.Üç nokta ile ilgili bir çalışmanız varmı?
Ucu açık tartışmalara yol açacak yorumlardan, Herhangi bir anlam ifade etmeyen noktalama işaretlerinden, amacı belirsiz mesajlara yanıt vermekten uzak duruyorum. Umarım yeterli bir yanıt olmuştur. Saygılar.