Re: 14 senedir nafaka ödüyorum
Valla kadın olmak varmış evlen ele güne rezil olmamak maskesi ilede bir yıl idare et cıkar bir maraza ondansonra ben yoksul düştümde ol yoksulluk 'tan emekli oh oh oh negüzel medeni kanun.Erkekte emekli olacam diye 65 yaşına kadar calışsın. Ne olucak kadın 20 yaşında evlende 21 yaşında Yoksulluk nafakasından emekli. Bak şimdi işe ictihat kararındaki avukatta kacak işci calıştırıyormuş.
Nasıl oluyor bu söyeseniz de uygulasak hale hazırda davamız devam ederken...Ne dersiniz?
Alıntı:
zehrabetül rumuzlu üyeden alıntı
Nasıl oluyor bu söyeseniz de uygulasak hale hazırda davamız devam ederken...Ne dersiniz?
Zehra hanım,sanırım dalga geçilecek bir konu olmasa gerek yazdıklarım.Durum yukarıda belli.Uygulamak istiyorsanız,aynı o yüzsüz kadın gibi yaparsınız,olur biter.Mahkemeler nasıl olsa kadın hakları,kadın hakları diye,her kararı o tarafa veriyor.Sizinde mahkemeniz devam ediyorsa,şöyle yapın:Babanızın yanına taşının,olmuyorsa kiraya çıkın,çalışıyorsanız yada çalışmak gibi durumunuz varsa işvereninizle görüşün SSK priminizi en düşükten yatırsın.Şahitleriniz yalanın kuyruklusunu söyleyebilme kabiliyetinde olsun.Mahkeme salonuna biraz paspal bir halde giyinerek gelin ve ağlama yeteneğinizi iyi kullanın.Çocukluysanız,çocukların giyimide en az size yakın olsun.He bunları yapmak için birde sağlam bir mideniz olsun ve maneviyatınızda çok az olsun.Zira helal yoldan kazanacak bir düşüncede olmadığınız,yukarıdaki sorunuzdan belli.Benim yaşadıklarım bunlardı.Boşuna tecrübe etmeye kalkışıp,zaman harcamayın.Zira boşa harcanacak zamanınız yok gibi.Ee kaz bakarsınız başka yollar buşabilir sizin için.Kolaylıklar diliyorum.Sonuçları burada yazarsanız forumdaki kişilerde merak içinde kalmaz...
Alıntı:
garfield rumuzlu üyeden alıntı
Zehra hanım,sanırım dalga geçilecek bir konu olmasa gerek yazdıklarım.Durum yukarıda belli.Uygulamak istiyorsanız,aynı o yüzsüz kadın gibi yaparsınız,olur biter.Mahkemeler nasıl olsa kadın hakları,kadın hakları diye,her kararı o tarafa veriyor.Sizinde mahkemeniz devam ediyorsa,şöyle yapın:Babanızın yanına taşının,olmuyorsa kiraya çıkın,çalışıyorsanız yada çalışmak gibi durumunuz varsa işvereninizle görüşün SSK priminizi en düşükten yatırsın.Şahitleriniz yalanın kuyruklusunu söyleyebilme kabiliyetinde olsun.Mahkeme salonuna biraz paspal bir halde giyinerek gelin ve ağlama yeteneğinizi iyi kullanın.Çocukluysanız,çocukların giyimide en az size yakın olsun.He bunları yapmak için birde sağlam bir mideniz olsun ve maneviyatınızda çok az olsun.Zira helal yoldan kazanacak bir düşüncede olmadığınız,yukarıdaki sorunuzdan belli.Benim yaşadıklarım bunlardı.Boşuna tecrübe etmeye kalkışıp,zaman harcamayın.Zira boşa harcanacak zamanınız yok gibi.Ee kaz bakarsınız başka yollar buşabilir sizin için.Kolaylıklar diliyorum.Sonuçları burada yazarsanız forumdaki kişilerde merak içinde kalmaz...
Öncelikle yazınızı okuyunca üzüldüm.çünkü yanlış anlaşılma var..esmerman adlı arkadaşımızın yazısının sonunda yazıyı alıntı yaparak yazdım.kadın zangin oluyor yok böyle bişey inanın durumunuza üzüldüm.ben bayan olarak bu kadar uzun bir süre nafaka almanın mantığı olmadığını düşünüyorum.Zira helal yoldan kazanacak bir düşüncede olmadığınız,yukarıdaki sorunuzdan belli.demişsiniz ama yanıldınız öyle olsa idi şimdiye kadar emin olun ki bunu yapardım ve ben bi anneyim.İleride çocuğuma bu boşanmanın sebeplerini anlatmak için ben tüm davanın belgelerinin kopyasını hazırlıyorum bilmem anlatabildim mi? Yoksulluk nafakası alan herkesi aynı kefeye koymuyorum ama sırf erkeği sömürmek için olanlarıda kınıyorum.Yanlışlıklada kırdığım için özür diliyorum.Geçmiş olsun.Davamın seyrini yazarım....
Valla kadın olmak varmış evlen ele güne rezil olmamak maskesi ilede bir yıl idare et cıkar bir maraza ondansonra ben yoksul düştümde ol yoksulluk 'tan emekli oh oh oh negüzel medeni kanun.Erkekte emekli olacam diye 65 yaşına kadar calışsın. Ne olucak kadın 20 yaşında evlende 21 yaşında Yoksulluk nafakasından emekli. Bak şimdi işe ictihat kararındaki avukatta kacak işci calıştırıyormuş.))))
--------------------------------------------------------------------------------
Konu esmerman tarafından (16-02-2009 Saat 20:13:40 ) de değiştirilmiştir
bu yazı için söylemiştim onları....