Re: Boşanma nafaka tazminat haksız nafaka tazminat isteği davası
Alıntı:
yakamoz160 rumuzlu üyeden alıntı
çok teşekürederim eşim nafaka ve tazminat davasında 3 avukat tutu ve bütün masrafların davalı tarafından karşılanmasını talep etmişler bukonu hakında ne yapabilirim ben bni kaçırdıklarını darp, tahdit, hakaret,aileme ağıza alınmayacak küfürler ve zorla kendi istedikleri gibi konuşturmaya calıştırdıklarını beni zorla kaçırıp darp ettiklerini jandarmada verdiğim ifadede söyledim ve kamera ya çektiklerini beyan ettim savcılık kararı ile kızın ewine arama yapılarak kamera kayıtlarına el koyuluyo bu kamera kayıtlarını ben delil olarak alile mahkemesinde sunsam hiçbir maddi gelirim ve üzerime kayıtlı mal mülk olmadığını belirtsem söylemiş olduğu iddaları kabul etmesem benim ceza almam söz konusu olurmu acaba ? ...
bana 350. tl tedbir nafakasının dava tarihinden 350 tl nin yoksulluk nafakasının karar tarihinden 15.000 tl nin manevi ve 20.000 tl madi tazminatının dava tarihinden itibaren davalıdan benden tahsil edilmesini istemişler ben onlara nekadarlık bir tazminat açmalıyım??.
Eğer elinizde o kamera kaydı varsa sunun.
Ancak size bu davada başarılı olacak ve size tazminat sağlayacak bir avukat tutun derim. Hatta avukatınıza talep edilecek tazminatda sizin olsun,yeter ki beni bu davada haklı çıkartın, onları haksız çıkartın diye konuşun.
Madur olan tarafsınız anlattığınız kadarı ile.
Niye ceza alasınız,niye böyle düşünüyosunuz söyler misiniz?
Re: Boşanma nafaka tazminat haksız nafaka tazminat isteği davası
Geçmiş olsun..Bir bilene danısanızda bu olayın doktor raporuyla önceden olduğu nasıl ispatlanır diye...Yapmadığınız bişey için suçlanmayın ve hakkınızı arayın..
Cevap: Re: Boşanma nafaka tazminat haksız nafaka tazminat isteği davası
slm arkadaşlar eşim 3 ay önce çocuklarınıda senide istemiyorum diyerek evi terk etti. şimdi boşanacağım fakat davayı sen aç diyor hemde sin kaflı bır şekilde küfrederk beni ve çocukları istemediğini söyledi bu duruma hem çocuklarım hemde karımın amcası şahit ne yapmamı önerirsiniz.