-
Cevap: Boşanma davası
öncelikle merhaba,
eşime boşanma davasını actım ve 01.10.2009 tarihinde de boşanma davam var. bu davayı actıgım zaman zarfında eşim bana tehditlerde bulundu, işyerimde olaylar cıkardı, benim calışmamam ve ona muhtac olmam için elinden geleni yaptı.
zaten tehditlerde bulundugu sırada Cumhuriyet Savcılgına suc duyurusunda bulundum. o sıralarda işyerime geldi, agzına gelen lafları sarf etti, bunun üzerine en yakın polis karakolunu aradım, gelip aldılar. ancak gecen hafta adliyeye gittiğimde Cumhuriyet savcılıgı takipsizlik kararı vermiş. mahkememin olacagı kaleme gittiğimde, hangi evrakları bildirmek istiyorsan, bu hafta onları belirt dediler.
suanda ben calışıyorum, evim kira, yanımda calışan bir oğlum var. eşim ise emekli ve kira ödemediği annesinin evinde yasıyor.
daha önceden de belirttiğim gibi beni ve ailemi cok yıprattı. evimdeki altınlarımıda almıştı. pişmanlıgını sergileyeceği yerde, tehditler ve olumsuzluklarla dolu günler gecirtti. yinede kötü olmasını istemedim. ancak yapacak birsey yok.
elimden neler gelebilir, ona karsı haklarım nelerdir.
yazdıracagım dilekçede hangi hususlara dikkat etmeliyim. haklarımı sonuna kadar alabilirmiyim, sonucta kirayı ve gecimi saglamak ve üzerine 8 ay boyunca hiçbirseye karısmaması beni ciddi maddi sıkıntılara soktu.
tesekkür ediyorum.
iyi calışmalar